Anketimiz: Hangi Marka Lastik Kullanıyoruz?
- Katılımcı sayısı
- 351. Bu ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor.
-
Michelin
-
Lassa
-
Good Year
-
Bridgestone
-
Continental
-
Debica
-
Fulda
-
Dunlop
-
Toyo Tires
-
Hankook
-
Pirelli
-
Kumho
-
Syron
-
Maxxis
-
yokohama
Arkadaşlar bu gün kötü durumda olan ön lastiklerimi değiştirdim aklıma geldi ve böyle bir konu ve anket eklemek istedim.Herkez kullandığı lastik markasını oylasın artı ve eksi yönlerini de yorumlayarak belirtsin ki yeni lastik almayı düşünen arkadaşlarımız fikir sahibi olsun.
-
Cvp: Hangi Marka Lastik Kullanıyoruz ?
Sponsonlu Bağlantılar
su an markası haankok galba bilmiyorum ki valla kendi aldığım lastiğin markasını bilmiyorum işin komik tarafı :) ucuz bu vardı bunu aldım :) eskiden babam lassa alıyordu en son ben jantları değiştirmedne önce dunlop performas lastği takmıstık lisdede benim yeni lastik markası olamdığı için diğer lastiklerimi işaretledim DUNLOP ;)
-
-
Goodyear Vector 5 bence gerçek 4 mevsim lastik 190 km max hz garantisi veriyorlar ama 230 da banamısın demiyo özelikle kötü havalarda güneşli havadan daha ii bi performansa sahip bi lastik.Desene veya duyduğunuz laflara inanmayın derim bizzat kendiniz araştırın...
Zincir kullanmadan buz üzerinde yaptığım manevralara burdanbakabilirsiniz :D
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
-
-
Aslında daha çok marka var ama anket en fazla 15 seçenek aldığı için koyamadığım bir sürü marka var.
-
-
-
-
pırellı zero nero 195-45-16 ıyı tutuyo fena degil.
-
-
listede haankok varmıs ya bende yok diye eskiye oy attım uku kafaya vurdu heralde :) bu saatte hiç böle olmazdı ama :/
-
-
nokian NRE 175/70 R13 michelin kalitesinde bir lastikmiş.kullanınca anladım.pati çektirmenin imkanı yok.
-
-
Bridgestone B330.
Beklentilerimin üstünde bir lastik, arabayı toparlıyor. yol tutuşu süper.
Tam bir 4 mevsim lastiği.
-
-
-
-
-
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)