|
|
....
Cihana Eşitti Dost Bildiklerimiz , Kenef Çukurunda Görmüşler Bizi ...
Olduğun Her Yerdeydik Amma , O Kadarda Düşürmedik Kendimizi..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ben Dağıstan hayali kuran bir Çerkez değilim,Nede kürdistan hayali Kuran Bir Kürt, veya Turan'ın Hayalinde Koşan Bir Türk,Yada Arap Milliyetciliği Yapan Bir Arap, BEN "İ'LÂ-YI KELİMETULLAH" Aşkına 3 kıtayı Hükmeden ve Dünya Tarihine Yön veren Osmanlı'nın Torunuyum...
Aman abi yapma etme :) kovalıcak bak görünce :P
Emirhan KİRAZ - Ankara İl Temsilcisi
D-Megane 2006 1.6 Sportway BRC - V-Fluence 2010 1.6 Extreme - EA-Civic 2008 1.6 Premium A/T
RCT Ankara @ Facebook [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
RCT Ankara @ YouTube [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ondan sonra grip oluyor.. Acil e gidip iğne vurduruyor :D
siz insanmısınız la? adam karadenizli bile değil:))
Halimiz Şarapçılardan Beter..Keyfimiz Sosyetede Yok!!..[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alnında mı yazıyor karadenizli olmadığı :D
fiziki özelliklerindne belli oluyor:)
Halimiz Şarapçılardan Beter..Keyfimiz Sosyetede Yok!!..[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Evet boğazlı kazak giymemiş :D
Hehehe :D Gerçekten Ahmet abimi :D
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Evet ahmet tabiki. Marjinal halinden belli değilmi.
şuanda griple mücadele ettiğim için gerektiği ve bana uygunn şekilde uğraşamıyorum sizinle ama bunu lazdım bir kenara.