Konu jant lastik bölümüne taşınarak ankete açılmıştır.
|
|
Konu jant lastik bölümüne taşınarak ankete açılmıştır.
HaYaTTa İkİ ŞeYe GüVeNiRiM; BiR, AyNaYa BaKTıĞıMdA GöRdÜğÜmE; iKi, eLLeRiMi GöĞe KaLdIrDıĞıMdA GöReMeDiĞiMe.."Ben Planörü Kullanana Kadar Adam Projeyi Bitirdi.Yanına Gelince Hatırlatda Öpücem Seni"
lassa diyorum
Tugay Zafer Büyüksoy.. volkswagen passat 2007 1.6 FSI
Lassa kullanıyorum.Şimdilik performans ve yol tutuşunda sıkıntı yok.Yerli malı olarak ithal markaları aratmayacak bir kalitede.Çin mallarından bin kat daha güvenli ve tatminkar.
Önceki aracımda da Petlas Starmaxx kullanıyordum. Şimdiki aracıma da Starmaxx aldım. Günlük kullanımda benim beklentilerimi karşılıyor. Verilen paraya göre iyi bir lastik. Daha iyileri var mı var ama pahalı:)
Fatih - 2006 Megane 2 HB Dynamique Bej
güncel
HaYaTTa İkİ ŞeYe GüVeNiRiM; BiR, AyNaYa BaKTıĞıMdA GöRdÜğÜmE; iKi, eLLeRiMi GöĞe KaLdIrDıĞıMdA GöReMeDiĞiMe.."Ben Planörü Kullanana Kadar Adam Projeyi Bitirdi.Yanına Gelince Hatırlatda Öpücem Seni"
arkadaşlar bence kimse lastikçiye gidip bana 1 takım lastik tak demez çoğu kişi araştırıp bütçesine ve alıcağı lastik hakkında bilgileri aldıktan sonra karar verir gider alır ve sorarsan memnun kaldım der ama bence öle değil.Öncelikle lastiktiğin araç ile uyumluluğu ıslak ve kuru zeminde fren mesafesi konfor ve dayanıklılık ön planda olması gerekir marka fark etmez bu dört madde benim için önemli
www.RenaultClubTR.com
Michelin Privacy HP :D
mişlen enerji kullanıyom ama değiştireceğim zaman briston alacağım bu sefer
By [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] at 2012-02-25
her damladan maksimum verim tam DOKSAN
ventus var 4 tane V desen sabun mubarek :D mıchlen eagle f1 kullanmıstım bı ara super tutuyodu yolu alırsam onlardan alıcam yıne
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
kışlık lastiklerim 175/70 r13 lassa snowvays plus 2+,yazlık lastiklerim starmaxx 185/65 r13 performans serisi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]