sizce hangis lastik daha iyi
|
|
Çok göreceli bir kavram aslında,kimine göre michelin,kimine göre bridgestone,kimine göre dunlop,kimine göre falken,kimine göre kumho,kimine göre goodyear ve böyle uzayıp gider...
Ne Alayına Gider Nede Kralına,Alayıda Ayağıma Gelsin Kralıda...
PETLAS al türk malı olsun ucuz olsun temiz olsun.ben hep petlas alırım abi yazlık kışlık farketmez
Yenisini Alana Kadar En İyisi Bu
kış lastiği dersen hava nolursa olsun ben petlas'tan çok iyi verim almaktayım. sırf bu kış arabaya binebilmek için tanesi 90 tl'den 2 tane önlere attım. bir çok son model arabanın çıkamadığı yerden bile çıkabiliyorum.
Broadway ile 100km hızla uzun yolda seyahat etmek paha biçilemez. :)
Sinan A.
GTE 9'''92 Beyaz Oğlan... :) ______Eskişehir_____ 8=4+4 ;)
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
starmaxx ;)
Emirhan KİRAZ - Ankara İl Temsilcisi
D-Megane 2006 1.6 Sportway BRC - V-Fluence 2010 1.6 Extreme - EA-Civic 2008 1.6 Premium A/T
RCT Ankara @ Facebook [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
RCT Ankara @ YouTube [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
HeryerDe olmasada Kumho Derim. Performans görüntü Yol tutuşu iyi .. en iyi lastik markası herkese göre değişiyorda Bildigim Sey En kötüsü lassa :) kesinlikle tavsiye etmem. .)
yakalayamazsaN el saLLa :wink2:
LASSA - Kışlık olursa Good Year ya da Michelin
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ßir Sıfır aLtı Hayatımın anLamı :applaus: