|
|
Oyun konsolu konusunda LOGİTECH G25 veya G27 eniyi tercih tabiki. Fakat o kadar ücret vermek istemezseniz SNOPY'nin 50-60 liralık direksiyonları var ben ondan kullanıyorum Titreşimli hassas tavsiye ederim. Debriyaj yok ama tuşlarla ayarlanabiliyor.
Merhaba Arkadaşlar;
Oyun gerçekten çok güzel ama ne araç yükleyebiliyorum nede başka bşey braz konu hakkında yardımcı olurmusunuz....
Saygılar;
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Güven bana lafını her duyduğun "ortamda" güvenmen gereken tek bir kişi vardır mutlaka.. " KENDİN "
s2 kilidiyle ilgili bi sorum olucak. eski bilgisayarımda s2 açmak için bı program vardı ona kullanıcı adı şifre yazıodn. snra oyuna girip orayada aynını yazınca açılıodu ama win7 de bu olmuyor. bi çözümünüz varmı ?
***REnAuLt*** 19 EUROPA BORDO 1.4 ALİ OTO KURTARMA YOL YARDIM.5357761117/5413767153 ESKİŞEHİR
www.RenaultClubTR.com
S2 Kilit İle İlgili konumuz.
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Yönetici olarak da yapsan
kullanıcı adına : asdaq857
şifreye : asdaq123
şöyle bir Error çıkıyor.
"Can't get Windows Product ID"
..........................2004 Model 115 HP...................................Renault Megane II 1.6 16V Dynamique.....................Techno+Executive Otomatik/Benzinli..........................................ES-ES Megy.................................
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Programın derken crack in mi farkı versiyonu
..........................2004 Model 115 HP...................................Renault Megane II 1.6 16V Dynamique.....................Techno+Executive Otomatik/Benzinli..........................................ES-ES Megy.................................