Arkadaşlar Live For Speed'le İlgili akıla gelinecek herşey ve her türlü sorun için konu altına mesaj atmanız yeterlidir. :thumbsup:
|
|
Arkadaşlar Live For Speed'le İlgili akıla gelinecek herşey ve her türlü sorun için konu altına mesaj atmanız yeterlidir. :thumbsup:
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
www.RenaultClubTR.com
bnde bu oyun yokta indirmek için ama buldum yinede sağolun...
rctyasın bu 2012 renault kangoo yapabılırmısın aynı benm aracımdan
arkadaşlar bu lfs s2 s1 ne ya anlamadım
yardımcı olursanız bide bn uye mı olucam
arkadaşlar lfs yi çok beğenerek oynuyorum arabam doğan slx :D bu oyunda oynuyabilmek için debriyajlı,vitesli direksiyon seti istiyorum..Forum sayfaların LOGİTECH G25 almamı söylediler ama 2.el fiyatı bil 350 TL.Daha uygun olarak bulabilirmiyim.bildiğiniz varsa yardımcı olursanız sevinirim tşkler:)