megane II 1.5 dci'mi daha az para yakar. yoksa lpg ile çalışan laguna I 1.6 benzinli'mi daha az para yakar. bilgisi yada denemişliği olan varmı?? teşekkürler..
|
|
megane II 1.5 dci'mi daha az para yakar. yoksa lpg ile çalışan laguna I 1.6 benzinli'mi daha az para yakar. bilgisi yada denemişliği olan varmı?? teşekkürler..
www.RenaultClubTR.com
Dizel az yakar ancak dizel fiyatı artıyor ...
Arkadaşım sadece para olarak değerlendirme. LPG'li araçlarla kapalı otoparklara ve AVM'lerin oto parklarına giremiyorsun. Eğer ailenle böyle yerlere gidiyorsan sıkıntı yaratır. Gözönünde bulundur.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2004 Renault Scenic II, 2.0 16V, BVA, Benzinli.Yollar gidişime, Kızlar duruşuma hasta :-)Kula bela gelmez Hak yazmayınca, Hak bela yazmaz kul azmayınca, Hak intikamını kuldan kul ile alır. Dini irfan bilmeyen bunu kul etti sanır."Sonra duman halindeki göğe yöneldide ona ve yere şöyle seslendi: İSTEYEREK VEYA İSTEMEYEREK BİRARAYA GELİN ! .. İkiside; İSTEYEREK GELDİK. dediler (Fussilet Suresi:11) "
lpg takmayı düşündüğüm aracı çok seviyorum. değiştirmek istemiyorum. onuda göz önünde bulunduruyorum.. kapalı otopark meselesi problem değil..
www.RenaultClubTR.com
LPG li araç kapalıferibotlara da binemiyor,
aynı zamanda LPG için ayrı muayene oluyorsun, bakımları falan oluyo vs vs.
opel corsa 1.3 dizeller şuan en güzel seçenek bence..
2005 Clio 1.4 8V Klima LPG
Birde kışın ve yazın sürekli ayar istiyor.Randıman ve performans meselesi yani.Güzel ve temiz dizel araç olursa bu tür sıkıntı derdi olmuyor.O zaman değme keyfine.
doğrudur. ama dizelin bakım masraflarınıda göz önünde bulundurmak gerekmezmi?
www.RenaultClubTR.com