+ Konuyu Cevapla
Toplam 6 sonuçtan 1 ile 6 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: 1992 model broway marka arabamın rolantada yağ lambası sorunu

Acemi kaancalar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0
    0 Konusuna 0 Teşekkür Almış

Standart 1992 model broway marka arabamın rolantada yağ lambası sorunu

1992 model brodway arabam var 3 ay kadar önce komple motor yaptırdım sıfır kırank taktırdım,sekmenalar pistonlar gömlekler ne varsa değişti motor tamam oldu dedi usta aldım arabayı ama motor ısındığında rolantata çalışırken araba durduğumda yağ lambası yanıyor ,jikleyi çekince sönüyor ustaya anlattım durumu yağ pompasından olabilir dedi
    yeni yağ pompası aldım taktı ,yağ müşürleri değişti ne yaptıysam olmadı inanın bu gün elba marka reno 9 ların orjinal yağ pompasını tekrar değiştirdim 2. kez belki diğer yağ pompası orjinal değilde ondan sorun yaratıyodu diye ama malesef yine aynı sorun devam ediyo,aracım gazdaykende aynı sorunu yapıyo benzindeykende kafayı yiyecem valla ne yaptıysam olmadı sanayide 3-4 ustaya gösterdim hepsi bi şeyler söylüyolar ama malesef çözüm üreten yok yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar zor durumdayım.teşekürler.

www.RenaultClubTR.com

OnBaşı okcan22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    3
    8 Konusuna 8 Teşekkür Almış

Standart Cevap: 1992 model broway marka arabamın rolantada yağ lambası sorunu

arkadaşım aracının motorunun usta tam yapmışmı yapmamamış mı oda önemli karbüratörü iyi bir şekilde bakımdan ve tamir takımdan geçirmişmi geçirmemişmi bunlar önemli araçtır iyi bir usta bul ona göster

Acemi nuri78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    6
    1 Konusuna 1 Teşekkür Almış

yağ seviyesi kontrolü yapın belki ondandır.

Acemi 9GTL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0
    3 Konusuna 3 Teşekkür Almış

Bende de 86 model broadway var aynı sorun bende de var çözüm bulduğunuzda bilgilendirirseniz sevinirim..

www.RenaultClubTR.com

OnBaşı okcan22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    3
    8 Konusuna 8 Teşekkür Almış

Arkadaşlar siz araçtırın iyi bir usta bulun ona gösterin motorunuzu iyi yapmamış olabilirler veya iyi bir karbüratörcü bulun karbüratörününüzü baktırın yağ pompasını deposuna baktırın

Acemi hidayet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0
    6 Konusuna 6 Teşekkür Almış

dikkat Cevap: 1992 model broway marka arabamın rolantada yağ lambası sorunu

aracın ilk çalıştırdıgında 10 sn sonra yag lamban sönüyorsa pompadan kaynaklanan bir sorun degildir. aracına kulanılan motor ana yataklarından kaynaklanır.nedeni devir düşünce pompanın basıncı yagı yukarıya taşımaya yetmeyebilir...oda yaag müşürüne gelen yagın basıncıı düşmesine neden olur...asil reneult özel servisi antalya 0242-221449

+ Konuyu Cevapla