bu yaz çok şeye tanık olacak bence gıcıkgulmek coupemle ilk yazım olacak çünkü :happy2:
|
|
bu yaz çok şeye tanık olacak bence gıcıkgulmek coupemle ilk yazım olacak çünkü :happy2:
Erhan DİLEK
RENAULT meg III coupe, Impressor 110 bg :thumbsup:
yaw bızım coupelere 40 yanakla 19 jant takılabılırmı acaba.
nıyetı bozdum 19 jantlara..ama lastık yanagı 35 olmasın ıstıyorum..40 olsun:D
çok şey istiyosun bende :D
bilmiyorum ama araştırmak lazım aslında belki oluru vardır :D
Erhan DİLEK
ben de aranıza yeni katıldım. 1 ay önce beyaz renk aldım. Cam tavanlı almadığıma çok çok pişmanım neyse kısmet. Bu arabayı niye bu kadar yüksek yapmışlar anlamak mümkün değil azcık daha yükseltseler off road aracına dönecekmiş neredeyse.
Aracın arka çaprazdan görüntüsüne bayılıyorum arabayı park edip indikten sonra uzun uzun bakıyorum gerçekten çok güzel bir tasarımı var.
Aracını alçaltan arkadaşlardan bir ricam olacak foto koyabilir misiniz? kaç cm alçaltacağıma karar veremiyorum. fotolar çok işe yarayacak
gercekten aşırı yuksek yapmışlar..hem coupe araç uretıyosun hemde leylek gıbı havada duruyo.boyle saçmalık gormedım valla.coupe alıpta yaysız kullanan kişilere cok sasırıyorum.
araç nerdeyse bmw x6 gıbı duruyo yaw :D
ben fk aldım 4 cm..ama bi 3 cm daha asagıda olsa mis olurdu ..lastıkle çamurluk arasına 2-3 parmak gırıyo su an.18 jant 40 yanak lastık var
yayları soğuk pres felan yapabılırsın dıyolar ama tırsıyorum konfor gıdıcek dıye.şu an cok memnunum konfordan.
fk yada baska bı marka 7 cm lık felan yay cıkarsada alıp taksak:D
Konu kujo tarafından (05-02-2012 Saat 11:30 AM ) değiştirilmiştir.
bence 3.5 yada 5 cm lik yay olabilir ben ikisinden birini düşünüyorum ama yaza tabi ki :D mayısa kadar dokunmam kesinlikle aracıma. bugün küçünyalı'da yıkatmışım ki pehhh yıkıldı ortalık :D I love meg 3 coupe... :D
arkadaşımın pert ettiği meg 3 coupe de 3.5 cm vardı fena deildi ama biraz daha basınca çok daha tatlı duracağı inancında olduğum için 5 cm de düşürebilirim :D
Erhan DİLEK
5 cm iyidir 5 cm ...yaysız coupe ye hayır..:D
mesela erhanın coupe yaysız leylek gıbı:D
geçen gördüğüm erhanın araba olabılır..
yolun ortasında bısıklet duruyodu biri bırakmış..erhanın araba bısıkletı ortalayarak gectı..o derece yuksektı :D
ahuhuauhauha
ben haftasonları off road yapıyorum ondan dolayı böyle iyi oluyo :D
yay'ı geçtimde yazılım işinden nası kurtulucam ben onu düşünüyorum :D arkadaşım tutturdu yazılım yapcaz kaçamazsın diyo :D
Erhan DİLEK