selam arkadaslar bende megane 2 var bu aralar havalar baya soguk -15 lerdeyiz sabah araba calismiyor ya 5 6 mars ta ya calisiyr yada calismaz anca itiyoruz calisiyor ne yapabilirz bilgisi olan varmi.?
|
|
selam arkadaslar bende megane 2 var bu aralar havalar baya soguk -15 lerdeyiz sabah araba calismiyor ya 5 6 mars ta ya calisiyr yada calismaz anca itiyoruz calisiyor ne yapabilirz bilgisi olan varmi.?
Soğutma suyunu uygun antifirizle değiştirin ve akünün şarzını kontrol ettirin.Aracınızda elektronik bir proplem yoksa şayet ve akünüüz eski ise yeterli şarzı almıyordur ve soğuk dan dolayı içi boşalıyordur
HaYaTTa İkİ ŞeYe GüVeNiRiM; BiR, AyNaYa BaKTıĞıMdA GöRdÜğÜmE; iKi, eLLeRiMi GöĞe KaLdIrDıĞıMdA GöReMeDiĞiMe.."Ben Planörü Kullanana Kadar Adam Projeyi Bitirdi.Yanına Gelince Hatırlatda Öpücem Seni"
Benim araçda dondu megan II hb var borularda çatlak var yarın servise gircek :) ondan dedim
HaYaTTa İkİ ŞeYe GüVeNiRiM; BiR, AyNaYa BaKTıĞıMdA GöRdÜğÜmE; iKi, eLLeRiMi GöĞe KaLdIrDıĞıMdA GöReMeDiĞiMe.."Ben Planörü Kullanana Kadar Adam Projeyi Bitirdi.Yanına Gelince Hatırlatda Öpücem Seni"
-22 Derecede tek marşta çalışıyor benim cengaver. Olay kışlık bakımı yaptırmak..
Emirhan KİRAZ - Ankara İl Temsilcisi
D-Megane 2006 1.6 Sportway BRC - V-Fluence 2010 1.6 Extreme - EA-Civic 2008 1.6 Premium A/T
RCT Ankara @ Facebook [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
RCT Ankara @ YouTube [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Marş motoru 5-6 kez basıyorsa akü sağlam ama ateşlemede bir sorun var demektir. Marş motoru belliki motoru döndürebiliyor.E 5-6 kez marş motoru dönüyorsa aküde var demektir. TEk ihtimal kalıyor ateşleme sisteminde bir yerde sorun var.
Benzin'den olabilir
Bujilerden olabilir
Bir sebepten ateşleme olmuyor olabilirki geçenler konuşmuştuk megane'da varmı bilmiyorum ama clio'da motorun sağ tarafında arkalarda olan bir zımbırtı var soketli onun tırnakları temassızlık yapınca marş bassa,herşey faal olsa bile motor çalışmıyor.
şurada konuşmuştuk ,resmi vardı ama sanırım link ölmüş;
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
www.RenaultClubTR.com