2003 model clio II 1.4 8v authentique aracımın orjinal kasetçaları var. tuner list olanından. bu teybe aux girişi yapılabiliyor mu?
|
|
2003 model clio II 1.4 8v authentique aracımın orjinal kasetçaları var. tuner list olanından. bu teybe aux girişi yapılabiliyor mu?
www.RenaultClubTR.com
Bildiğim kadarıyla FUNCTION tuşunda veya düğmesinde AUX (Harici) Konumu olmayan müzik sistemlerine dışarıdan giriş veremezsiniz.Ancak bir elektronikçiye bu görevi yaptıracak bir bağlantı ekletebilirsiniz.
www.RenaultClubTR.com
aux girişi , işinin ehli bir elektronikçi tarafından yapılabilir , teybin içinden bir kablo çekilir ve yapılır.
melih balıkesirde yaptırabileceğim biyer biliyomusunuz.
bir iki yere sordum olmuyor dediler.
sizin bildiğiniz biyer varmı
www.RenaultClubTR.com
balıkkesir de hiç bilmiyorum , izmir de yapan var mı diye sorarsan onuda bilmiyorum :D
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,Toprak uğrunda ölen varsa vatandır...
aux girişi için bir çok ürün var. mesela bizim teypler için. cd changer soketine bağlıyorsunuz. direk hazır halde ordan ister mp3 player ister başka bir kaynaktan teybinize giriş yapabilirsiniz. rca yada 3,5mm streo jak çıkışlı olanları mevcut.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
bu blaupunkt için ama soketler aynı. burdan sadece fişlerin yerini değiştirerek yapabilirsiniz. bu soketden istanbul da hangisi bilmiyorum ama bir bosh servisinde varmış. wv forumunda okumuştum. soket aynı olduğu için onlar bosh servisinden 20TL gibi bir fiyata temin etmişler.
Konu everlasting tarafından (12-11-2009 Saat 11:34 AM ) değiştirilmiştir.
Scenic 2.0 16V RXI 139hp 2000model
ben yaptım arkadaşlar. benim teyp için saa7708 numaralı dijital sinyal işlemci entegresi var. Bende cd girişleri boştaydı oraya giriş yapacaktım ama entegre bacak aralıkları 0.8mm olması ve ekstradan önüne devre yapmam gerektiği için vazgeçtim. kaset çalardan gelen girişlere paralel bağladım. kaset çalarıda içinden kasetsiz bir şekilde içeri sürdüm. kaset çalara geçince mp3 çalarımı direk bağlıyorum. seste en ufak bir bozulma yok. çok güzel ses alıyorum. kendi yapmak isteyenler teybin içindeki entegrelerin fotosunu koyarsa yardımcı olmaya çalışırım.
bu arada kaset çaların kristali üzerine direk bağlantı yapmayın ses çok bozuk çıkıyor o zaman. resimde gösterdiğim şekilde bağlantı yapacaksınız.resimde entegrenin kırmızı ile boyanmış bacaklar cd ses girişler idi ama boşta olduğu için kullanmadım.