Merhaba Arkadaşlar..-Aracım 1998 model Europa 1.4 RNA modelidir.Şu an itibariyle 85.000 km olup tüm bakımları yapılmıştır.Sadece sol ön çamurluğa kayan bir aracın hafif vurmasından dolayı komple değişmiştir.Başka bir değişim söz konusu bile olamaz.Bunun haricinde ön camın sağ aşağısında bir avuç kadar bir çatlak oluşmuştur taş çarpması sonucu.Fakat pek belli olmamaktadır..Birde 3-4 parçada ön kaputta taş izi vardır(rütuj ile kapatılmıştır).içi dışı pırıl pırıl çok temiz bir araçtır.LPG ruhsata işlidir.
-Yürüründe gidişinde motorunda herhengibir sorunu yoktur.Sürekli kullanmaktayız ve genelde sakarya-istanbul arası yol almaktadır.35.000 km iken almıştık ve 2 yıldır kullanıyoruz.Şimdiye kadar ufak tefek parçalar hariç sorun çıkarmamıştır.Zamanla eskiyen parçaları elbette değiştirdik.
-Debriyaj balatası komple set olarak değişmiştir(1.5 sene önce valeo marka).Lpg beyini yine sıfır olarak takılmıştır(yaklaşık 3 ay önce).Aküsü kasımda alındı(inci).Fren balataları(haziranda değişti).Lastikler iyi durumda.
-Aracımın cd çalar,merkezi sistem,uzaktan kumandalı alarm,rezistanslı aynalar ve arka cam,ön camlar otomatik renk ege mavisi(ruhsatta mavi(ege) şeklindedir),yarı deri yarı kumaş koltuk gibi özellikleri vardır.
-Tek değiştirme nedenim yüksek modelli bir araç alacak olmamdır.Başka bir nedenim yoktur.Yat - kat vesayre gibi şeylerede para veremeyecek durumdayım.Acil satıcı değilim.2004-2006 Megane lerin Full olanlarına bakmaktayım.
-Fiyat konusunda gerçekten çok düşündüm.İlanlara baktım.Bu değerde ki bir aracın kaçırılmamasını isterim.Yakınlarımdan alabilecek gibi olsa kesinlikle aile dışına satmayacağım ama öyle alıcıda çıkmadı.
-Pazarlık kısmını alıcı olan varsa arabanın yanında yaparım.Telefonda pazarlık yapıp da sonradan vazgeçen çok olduğu için böyle bir kanıya vardım.-Aracın hiçbir borcu,hacizi,bilmem neyi yoktur.Zaten çıkarsa kendim öderim.Satış hemen verilip para alınıp herkes kendi yoluna gidecektir.çek senet kredi kartı ile uğraşamam.Bundan önceki arabamda çok çektim.Ben nasıl veriyorsam desteyi öyle almak isterim.
-Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.Kız gibi bir araba gerçekten.Ben alırken satıcı öyle demişti.Hala da öyle.
-Fiyatım 11.750 TL
İlanı şimdi verdim.Onaylanınca linkide paylaşacağım.İlan numarası 73398695
aşağıdaki linkten aracıma ulaşabilirsiniz
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

LinkBack URL
About LinkBacks

R19 1600cc 8. valve daha ne olsun