Tüm aksesuarlarıyla beraber garantili faturalı bir cihaz arkadaşlar.. Ayrıntılar ilanda
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
Tüm aksesuarlarıyla beraber garantili faturalı bir cihaz arkadaşlar.. Ayrıntılar ilanda
www.RenaultClubTR.com
Hayırlı satışlar...
Ne Alayına Gider Nede Kralına,Alayıda Ayağıma Gelsin Kralıda...
Hayırlı satışlar.
RCT üyelerine olur fiyatı nedir acaba...
Teknosada kampanya var kredi kartına 12 taksit 359 lira
HaYaTTa İkİ ŞeYe GüVeNiRiM; BiR, AyNaYa BaKTıĞıMdA GöRdÜğÜmE; iKi, eLLeRiMi GöĞe KaLdIrDıĞıMdA GöReMeDiĞiMe.."Ben Planörü Kullanana Kadar Adam Projeyi Bitirdi.Yanına Gelince Hatırlatda Öpücem Seni"
Teşekürler arkadaşlar :) ..Teknosadaki ace için azönce baktım 649 tl yazıyor. Yanlış görmüş olmayasın hocam. Ve ciddi alıcılar olursa düşünülebilir :)
www.RenaultClubTR.com
Pardon haklısın 649 liraya aldım başka bir modelle karıştırdım 349 lira olarak o kalmış aklımda.Hayırlı satışlar.düşünenlere tavsiye ederim.Sadece ön tarafda kamerada olsaymış iyi olcakmış gayet kullanışlı bir telefon
HaYaTTa İkİ ŞeYe GüVeNiRiM; BiR, AyNaYa BaKTıĞıMdA GöRdÜğÜmE; iKi, eLLeRiMi GöĞe KaLdIrDıĞıMdA GöReMeDiĞiMe.."Ben Planörü Kullanana Kadar Adam Projeyi Bitirdi.Yanına Gelince Hatırlatda Öpücem Seni"
Hayırlı satışlar.
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Arkadaşlar telefon satılmıştır herkes için hayırlı olsun :) Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Soracağınız birşey olursa yardımcı olabilirim.. İyi forumlar..
www.RenaultClubTR.com