Hadi beyler koskoca forumda 14 kişimiyiz yapmayın boyle
|
|
Hadi beyler koskoca forumda 14 kişimiyiz yapmayın boyle
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
kalamam caddenin köşesinde TOROS'um var en zor gecemde koysalar önüme bariyerde driftte yaparım kariyerde!!!!
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Arkadaşlar benide ekleyin yeni katıldım aranıza renaut12 toros 89 model gümüş
Konu sam@55 tarafından (04-01-2012 Saat 10:44 AM ) değiştirilmiştir.
Adınızı soy adınızı nıckınızı eklersenız lısteye eklerız sızıde ılgınızden tesekkurler
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
kalamam caddenin köşesinde TOROS'um var en zor gecemde koysalar önüme bariyerde driftte yaparım kariyerde!!!!
1992 bej toros 172000 km.
1999 RENAULT 19 RNE ALİZé & 1992 RERNAULT 12 TOROS - ŞereF B.
baris kaya (peace)
fehmi kılıç (kuzey) selamlar eklersiniz teşekkürler.
www.RenaultClubTR.com
++++Güncell
Ya Tozu Dumana Katarsın, Yada O Tozu Dumanı Yutarsın.
arakdaşlar nereye yazacağımı bilmedğim için buraya yazıyorum bu binek toroslarda tampon sıkıntısı var mı özelliklede bagaj rüzgarlıgını bulamazsın diyorlar 2 ay önce kapının önünde duran arabaya carptılar tampon yamuk rüzgarlık yamuk hosuma gitmiyor nerden bulabilirim var mı bildiğiniz bir yer birde station wagonların arka tamponuyla metreyle karış karış ölçtüm vida yerleri bile tam oturuyor herhangibir uymama sorunu olur mu şimdiden teşekkür ederim