:) bijon aralığı 4x100..
|
|
arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama bi sorunum var conocrdum var 93 model durduğu yerde ısınıyo ama giderken haralet düşüyo termostadı falan yeni değiştim reno 9 termostadı taktılar önüne karton koydum ama nafile yine aynı ortalama 65 de falan oluyo genellikle uzun yolda sürat yapınca ısnması yerine motor soğuyo ve kalöriferde ısıtmıyo ılık üflüyor acil yardım bekliyorum
www.RenaultClubTR.com
merhabalar bende de arka cam problemi vardı motor zayıflamıştır dediler sorduk çok pahalı bende oto elektrikçi arkadaşımla motorları söktük temizliğini yaptık fırçalarını kontrol ettik herşey normal sonra aklımıza aracın tesisatının eski olduğu aklımıza geldi tabi cam fitilleri de sağlıklı değil aküden cam motorlarına direkt artı ve şase çektik sorun çözüldü tavsiye ederim
www.RenaultClubTR.com
www.RenaultClubTR.com
benimde arkada monreo var ama şöyle söyleyim bizim o arabaya 750 kgden fazla yük attıgımız oluyo dag tepe sizinkilerle kıyaslamıyorum.
Arkadaşalar benim optimam var ve 19 yaşında hep benimle oldu herşeyi güzel ama on göğüs çatladı güneşten bir kaç yeride dikine çatlak var.Yeni gögüs mü alayım yoksa bunu yaptırma imkanı varmı lütfen fikri olan yazsın yer Karaman ve Konya mailim
bab_213@mynet.com
öncelikle concordun kendi termostadını alacaksın uç kısmı motordan tarafa geniş olan kısmı radyatör hortumu içerisine gelecek şekilde takacaksın bu bir ikincisi tahliye bidonuna giden ince borunun içi genellikle ve büyük ihtimal tıkanmıştır iyice onu temizleyeceksin tahliyeyi düzgün yapacak ozaman problemin ortadan kalkması lazım.kalorifer peteğide tıkanmış olabilir o yüzden ısıtmayabilir ama önce termostad ve tahliye borusu.
teli geriye çekicek bi yay koymalısın bence bir bisikletin frenini iyi incele daha iyi anlıyacaksın dediğin bana çok mantıklı geldi ben de bunu yapabilirim birde teli çok fazla kırmamalısın eğer kırarsan haraket etmez yağlamana gerek yok aslında çok rahat kayması gerekiyor telin bi torosun jiklesini incelemenide tavsiye ederim kelebekten içeriye gelenekadar bir kaç kıvrım yapmışsındır bu kıvrımlardan da tel haraket etmeyebilir birde bu tellerin ucu bozulup 1 tanesi ters dönüyor ozaman da çalışmıyor
bende concorde var gazlı sıralı sistem değil ama bir problem var otomatik jikle devreden çıkıyor sabahları ısıtmak için 5 dakika gaza basman gerekiyor başka bir problem yok 400km ye 73 lira yakıyor