bütün bölümlerde araç kullanıcılarının belirli paylaşımlarda bulunabilecegi konular açılmıştı ne eksigimiz var dedim açıverdimh emen bi dene :D:D
|
|
bütün bölümlerde araç kullanıcılarının belirli paylaşımlarda bulunabilecegi konular açılmıştı ne eksigimiz var dedim açıverdimh emen bi dene :D:D
Konu By Karacan tarafından (25-02-2010 Saat 09:24 PM ) değiştirilmiştir.
Konu sabitlendi.Hayırlı olsun
cliosportap Nickli Üyeden Alıntı
Aşk Tesadüfleri Sever Hesabı Bi Hatuna Çarpayım Dedim. Kızın Iphone4'ü Düştü. Hemen Kaçtım Tabi ..
Mert İbracık
saol furkan bugünden itibaren bütün r 21 kullanıcıları ile irtibata geçiyorum hatta geçtim bir ikisiyle foruma kazandırdım arkadaşları en az 10 tane online 21 ci yapana kadar ugraşıcam inş başarılı olurum
mrb arkadaslar aranıza yeni katıldım benim aracımda arka sağ amatisör problemi ve arka cam otomatiklerimde sorun var yardımcı olabilirmiisniz
www.RenaultClubTR.com
evt arklar arkla msnde tanıştık dedigim gibi r 21 ci arklarla msnde görüşüyorum sorununu belirtti bende buraya yazmasını söyledim sadece benim yardımcı olmam yetmez çünkü :)
soruna gelince
arka sag ben 70 tl gibi bi fiyata taktırdım ama servisde taktırırsan daha pahalı olur
arka cam otomatikleri ise r 21 lerde kronik sorun bende bilemiyorum yapıcagımı birilrei biliyordur belki
hayırlı olsun ;)