Renault Kulübü | Renault Türkiye | RCT | Renault Forum |Renault Destek | Renault Megane| - vBulletin
Forum Neler Yeni İletişim       

Sponsorlu Bağlantılar

Kullanıcı Tag Listesi

Sinyal far kolu arızası

arkadaşlar benim kısa farlar yolda giderken birden sönmeye başladı şu sıralar.bende tamir etmeye çalışıyorum far kolunu sökemedim iki tane soket var birini söktüm ama diğeri dört tane kilitli soket var biri sökülüyor diğerleri sökülmüyor yardımlarınızı bekliyorum sinyal kolu tamiri yapan varsa tecrübelerini bekliyorum.o soketler inat sa ben daha inatım.flkvmnmfd c

1. Standart Sinyal far kolu arızası

Sponsonlu Bağlantılar
    arkadaşlar benim kısa farlar yolda giderken birden sönmeye başladı şu sıralar.bende tamir etmeye çalışıyorum far kolunu sökemedim iki tane soket var birini söktüm ama diğeri dört tane kilitli soket var biri sökülüyor diğerleri sökülmüyor yardımlarınızı bekliyorum sinyal kolu tamiri yapan varsa tecrübelerini bekliyorum.o soketler inat sa ben daha inatım.flkvmnmfd c

Alıntı Yap Alıntı Yap Mesaj Zamanı 28-01-2011

www.RenaultClubTR.com
  2. Standart Cvp: sinyal far kolu arıza

bence hiç uğraşma daha çok masraf açarsın. o kollar zamanla bozuluyor zaten. git elektirikçiye halletsin.

3. Standart Cvp: sinyal far kolu arıza

zorlarsan çıkıyor ama zahmetli tabi, el sığmıyor. ben de geçen hafta direksiyonun altındaki kapağı orjinal yerine farklı vidayla sıkıştırayım dedim sen biraz uzun gel ve git kolun soketine gir. tabii farı açtığımda kısa devre yaptı anlamam böyle oldu. kolu sökerken terledim dediğin gibi zor çıktı. sonuç: yeni bir kol takıldı. çıkarılan ders: daha dikkatli olacağım !

4. Standart Cvp: Sinyal far kolu arızası

sonunda kolu söktüm soket sıkışmış kolun içini de söktüm birtane devreyi tutan plastik perçin kırılmış onu yapıştırdım yağlayıp geri taktım ama kol çok sertleşti belkide soğuktandır ama kullanılacak gibi değil parçacıyı aradım doğaner marka 25 lira dedi artık değiştireceğim bu sefer parçacı kazandı.onlarda çoluk çocuk besliyor.
    Alıntı Yap Alıntı Yap Mesaj Zamanı 03-02-2011

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)

Sosyal Linkler
Sistem Bilgileri

vBulletin™ Copyright © 2013 vBulletin Solutions, Inc.

Copyright By RCT Renault Club Türkiye
Content Relevant URLs by vBSEO

uyarılar
  • Forum kullanıcıları 5651 sayılı kanun'un ilgili maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.

1457
Ziyaret