Toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arasındakiler gösteriliyor.
dqw
    Acemi mustika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0
    0 Konusuna 0 Teşekkür Almış

Standart Faprika cıkışlı hatalara karşı ne yapmalıyız..

merhaba arkadaşlara megan 2 dinamik arac kullanıyorum.aracımın ön iki kapı kolları iç taraftan soyulmalar oluştu aynı şekilde vites topuzu da soyuldu dağal olarak cok çirkin bi görrüntü oluşturuyor.rena maise meille bildirdim beni servise yönlerdiler servise gittim araca baktılar resimler falan cektiler renoya bilgi verdiler . 15 gün sonra bana dönüş yaptılar aracımın bakımlarını servise yaptırmadiğim icin karantiden yapamayacaklarını bildirdiler.eğerki tüm bakımlarını servislere yaptırsaydım yani kazıklansaydım. sorunu halledeceklerdi milyarlarca para verip reno arac almamızın hic bir hükmü bulunmuyor arkadaşlar şaştım kaldım bu konuda ne yabilirim bilgisi olan ve ya daha önce başından böle sorunlar gecen arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum. saygı ve sevgilerimi sunarım....

www.RenaultClubTR.com

OnBaşı chelioss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0

Standart Cvp: Faprika cıkışlı hatalara karşı ne yapmalıyız..

aynı sorunu ben de yaşadım.. servise çağırdılar, değiştirelim dediler.. gittim 6 yıllık araç olabilir bunlar dediler.. işlerimin yoğunluğundan ilgilenemedim bi daha da.. ne yapmalıyız acaba ben de şikayetçiyim bu durumdan..

MEGANE 2 1.6 16V DYNAMIQUE BVA

RCT Yedek Parça Moderatörü Parçacı Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    2
    1 Konusuna 1 Teşekkür Almış

Standart Cvp: Faprika cıkışlı hatalara karşı ne yapmalıyız..

Alıntı chelioss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı sorunu ben de yaşadım.. servise çağırdılar, değiştirelim dediler.. gittim 6 yıllık araç olabilir bunlar dediler.. işlerimin yoğunluğundan ilgilenemedim bi daha da.. ne yapmalıyız acaba ben de şikayetçiyim bu durumdan..

sıfır var kardeşim 250 tl takımı 2 kapı için :)))
    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

irtibat tel: 0312 394 10 38 (pbx)

cep no:0506 949 26 19

RENAULT-TOFAŞ SIFIR YEDEKPARÇA

Acemi ugurgeride - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0

Standart Cevap: Faprika cıkışlı hatalara karşı ne yapmalıyız..

ben aracı z.burnu renault hedef oto dan almıştım ikinci el olarak bende bi kaç ay sonra soyulduğunu fark ettim. Maisi aradım baya bi bağırdım çağırdım. özür dileyip hemen değiştiricez dediler. 2 gün sonra hedef otoya gittiğimde hemen değiştirdiler. onun sürekli servise gidip gitmesiyle bir alakası olduğunu düşünmüyorum. diyelimki servise gittiğinde o parçaya bir kimyasal sürüp soyulmamasınımı sağlıyolar tabikide hayır :) o yüzden iki bağırıp çağırın hemen değiştiriceklerdir. internette belirli siteler var burdan site adını vermek yasak olabilr diye vermiyorum fakat internette aratırsanız bulabilirsiniz orayada yazın. emin olun değiştireceklerdir. zaten bu kapı kolları üretim hatası olarak geçmektedir maisde fakat renault firması bi toyota olmadığı için bizleri tek tek arıyıp gelin parçanızı değiştiricez demiyorlar :) bu ürün ayıplı bir üründür. mais şirketinde bu ürün değiştirilebilir olarak geçmektedir. haberiniz olsun. sizi servise çekmek için öyle bir yalan uyduruyorlar. gidin değiştirin

www.RenaultClubTR.com