Arkadasla megane 3 coupe kullanıyorum beyaz renk icin boyalı 0 arka karlık arıyorum fakat hic bi yerde bulamadım yardımcı olursanız sevinirim ..
|
|
Arkadasla megane 3 coupe kullanıyorum beyaz renk icin boyalı 0 arka karlık arıyorum fakat hic bi yerde bulamadım yardımcı olursanız sevinirim ..
kardeşim boyalısını zor bulursun bence hazır olarak.. istanbul aksarayda bu parçaları üreten firmaların satış yerlerinde istersen boyalı istersen boyasız olarak temin edebilirsin ancak.
Halimiz Şarapçılardan Beter..Keyfimiz Sosyetede Yok!!..[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Hocam tesekurler bide fiyatları hakkında bilginiz varmı arka karlık artı egsoz ? ben kayseri renault bayide sordum boyasız montajsız 900 civarı fiyat cektiler adana da okuyorum 4 5 aracta gordum anlamıs degilim :S
fiyat hakkında bir bilgim yok... Ana sayfadaki reklamı olan EFEPOLYESTER den bence bulabilirsin kardeşim.
Halimiz Şarapçılardan Beter..Keyfimiz Sosyetede Yok!!..[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]