Toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arasındakiler gösteriliyor.
dqw

ErHaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    46
    111 Konusuna 158 Teşekkür Almış

Standart Renault'dan ilk açıklama

Fransa'da kabul edilen 'soykırımı inkara cezayı öngören' yasa teklifi gözleri Türkiye'deki şirketlere çevirdi.
    Renault-Mais Genel Müdürü, Fransa ile yaşanan krizin Türkiye'deki faaliyetlerini etkilemeyeceğini söyledi.

CNBC-e'ye konuşan Aybar, "Bunlar politik gelişmeler. Bizler hem sanayi, hem ticarette büyük yatırımları olan global bir markanın Türkiye'deki yerli şirketiyiz. Biz işimize bakıyoruz açıkçası. Türkiye'ye güveniyoruz. Gelişmesine yıllardır önemli katkılar yapıyoruz. Türkiye'ye katkı yapmaktan memnunuz. Türkiye'ye güvenimiz ve inancımız sürecek, yolumuza devam edeceğiz" dedi.

İbrahim Aybar, Türkiye'de 2012 hedeflerini, yatırım planlarını siyasi olaylardan bağımsız belirlediklerini kaydetti.

ELEKTRİKLİ FLUENCE'A KAMU İLGİSİ SÜRÜYOR
    Renault'nun Bursa'da üretimine başladığı elektrikli Fluence'a kamu ilgisinin sürdüğünü belirten Aybar, "Çok büyük talep gelmişti, siparişler gelmişti, Herhangi bir iptal olmadı. Aklıselim ve sağduyu ile bu meseleler gayet kolay yönetilebilir" diye konuştu. Eylül ayı itibariyla kamunun 161 adet elektrikli Fluence siparişi olmuştu.

FRANSIZ HÜKÜMETİYLE TEMASTAYIZ
    Aybar, şirketin Fransız yöneticilerinin soykırım iddialarıyla ilgili yasa teklifi konusunda Fransız hükümetiyle temas halinde bulunduklarını belirtti.

Renault'nun yüzde 15'i Fransız devletinin elinde bulunuyor.
    .
    .
    .
    .

Cihana Eşitti Dost Bildiklerimiz , Kenef Çukurunda Görmüşler Bizi ...
    Olduğun Her Yerdeydik Amma , O Kadarda Düşürmedik Kendimizi..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ben Dağıstan hayali kuran bir Çerkez değilim,Nede kürdistan hayali Kuran Bir Kürt, veya Turan'ın Hayalinde Koşan Bir Türk,Yada Arap Milliyetciliği Yapan Bir Arap, BEN "İ'LÂ-YI KELİMETULLAH" Aşkına 3 kıtayı Hükmeden ve Dünya Tarihine Yön veren Osmanlı'nın Torunuyum...

TGN
    TGN nickli üye şu anda çevrimiçi.
    OnBaşı TGN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0
    2 Konusuna 2 Teşekkür Almış

Standart Cevap: Renault'dan ilk açıklama

Konuyu daha önce açmıştım ama :D
    Renault Kangoo 1.5 dci 65 HP Authentique

Gideceğiniz yere 10 dakika geç varmak, hiç varamamaktan iyidir.
    Lütfen gaza basarken kendinizden önce "arabada olan ve olmayan" sevdiklerinizi düşünün...

Genel Moderatör mesmaygu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    7
    78 Konusuna 94 Teşekkür Almış

Standart Cevap: Renault'dan ilk açıklama

Bana gündemi susturmak ve böyle bir yorumun kendileri açısından farz olduğunu söylemek gibi geldi.Daha doğrusu günü kurtarmak maksatlı görüyorum...