[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], “ODD Satış ve İletişim Ödülleri 2011 Gladyatörleri” kapsamında “Satış” ve “İletişim” kategorilerinde 3 ödül birden aldı.

Satış kategorisinde
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], "En Çok Satılan Otomobil Modeli: Symbol" ile ve "En Çok Satuşlan Otomobil Markası" dalında 2 ödülün sahibi oldu.

İletişim kategorisinde ise bu yıl 10. yılını kutlayan Sokakta İlk Adımlar projesi "Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi" ödülünü aldı. Bu kategoride finale kalan 5 çalışma arasından en iyiler, jürinni ödül gecesinde canlı olarak gerçekleştirdiği oylamayla seçildi.

"En Çok Satuşlan Otomobil Markası" ödülünü
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mais Satış ve Şebeke Müdürü Merih Tüzün, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar'ın elinden, Symbol ile "En Çok Satılan Otomobil Modeli" ödülünü Renault-Mais Şube Yönetimi Müdürü Sinan Özkök Taysad Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kaya'nın elinden, "Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi" ödülünü ise [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mais Halkla İlişkiler Sorumlusu Aslıhan Şeremet, YTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Kırcova'nın elinden aldı.