Toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arasındakiler gösteriliyor.
dqw

ErHaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    46
    111 Konusuna 158 Teşekkür Almış

Standart Renault Clio 4 Üretimi Flins Fabrikasında

Ghosn, Fransa Cumhurbaşkanı ile yaptığı görüşmeden sonra bir açıklama yaptı. Ghosn, “Renault bir Fransız şirketidir, sosyal sorumluluk sahibi, topluma ve çevreye karşı saygılı, endüstriyel ve teknolojik birikimine bağlı bir şirkettir. 2012′den itibaren ticarileştirilecek olan ürün gamımızın en önemli elektrikli modellerinden Zoe’yi Flins fabrikasında üretmeyi kararlaştırmış olmamızın nedenlerinden biri budur” dedi.

Renault Clio 4
    Ghosn, “Fransa Cumhurbaşkanı’na, Clio 4 modelini Flins’de, Türkiye’deki Bursa fabrikası ile birlikte genel bir çift kaynaklı tedarik “double sourcing” politikası çerçevesinde üreteceğimizi teyit ettim. Flins fabrikası kalıcıdır ve bu fabrikada istihdam ileri vadede de korunacaktır” dedi.

Carlos Ghosn sözlerine şunları ekledi: “Benim sorumluluğum ve motivasyonum ise Renault’nun köklü dönüşüm geçirmekte olan bir sektörde kazanan ve yenilikçi bir üretici olmasını sağlamaktır”
    .
    .
    .
    .

Cihana Eşitti Dost Bildiklerimiz , Kenef Çukurunda Görmüşler Bizi ...
    Olduğun Her Yerdeydik Amma , O Kadarda Düşürmedik Kendimizi..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ben Dağıstan hayali kuran bir Çerkez değilim,Nede kürdistan hayali Kuran Bir Kürt, veya Turan'ın Hayalinde Koşan Bir Türk,Yada Arap Milliyetciliği Yapan Bir Arap, BEN "İ'LÂ-YI KELİMETULLAH" Aşkına 3 kıtayı Hükmeden ve Dünya Tarihine Yön veren Osmanlı'nın Torunuyum...

ADMİN RCTYasiN®© - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    11
    71 Konusuna 77 Teşekkür Almış

Standart Cevap: Renault Clio 4 Üretimi Flins Fabrikasında

Paylaşım için sağol Erhan abi hadi hayırlısı diyelim Clio 4 Türkiyede görmek bizimde hoşumuza gider tabi.
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu Konu İçin Etiketler