Toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arasındakiler gösteriliyor.
dqw
    Acemi metinxtopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0
    0 Konusuna 0 Teşekkür Almış

Standart safran almayı düşünüyorum

orjinal kasalı bir araç buldum almak itiyorum ama aşağıdaki konularda bilgi alabilirsem sevinirim alacağım araç hesaplı ama motor çak iyi değil
    1-yeni motor kaça çıkar
    2-2000 motorlular 140 beygirmi lagunadaki gibi 115 bg olanda varmı
    3- otamatik şanzıman bakımları kaç bin km de yapılıyor ve kaça çıkıyor.
    şimdiden ilginize teşekkürler
    15 dakika önce üye olan arkadaşınıza yardımcı olunyardımcı

Acemi kulvarspor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0

Standart Cevap: safran almayı düşünüyorum

slam ben safran 1997 140 lık 2000 cc sahibiyim .115 bg safran volvo motorlu pakette yok.
    2000 cc manuel 140 bg
    2000 cc automatic140 bg
    2.1 td 90 hp 67,1 kw
    2.2td 113 hp84,3kw
    2.2vi 140hp104,4kw
    2.2i 110 hp 82kw
    2.5 20 valf 162 hp 120,8 kw
    2.5 20 v automatic 188 hp 140,2kw
    3.0 v6 ve 3.0 biturbo motor seçenekleri vardır. en makbul motor yakıt sarfiyatı ve masrafları göz önünde bulundurulduğunda 2000 dohc 140 lık volvo motorlu olandır.
    motor sıfırlama gerekiyor ise o safran alınmamalıdır.Nedeni parça fiyatı ve parça temin sorunlarıdır.
    MOTOR SIFIRLAMA fiyat vermek güc ama 5.000 tl gözden çıkartmalı
    OTOMATİK ŞANZUMAN kart sorunu 600 tl komple şanzuman yenileme 1.250 tl ile 2.000 tl arası onuda ankarada nuh ustadan başkası düzgün yapamaz kendisi kotek safran üzerine tektir. diyorlar ben antalyadayım namını duydum tanışmak fırsat olmadı telefonla bile birçok sorunumu çözdü.

www.RenaultClubTR.com

Acemi mucit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0

1997 model 2.0 16v 140 hp otomatik vites 316000 km de safran sahibiyim alalı beri 7.000 km yaptım gerçekten harika bir makina henüz hiç bir arızası olmadı.Ben araba sürdüğümü safranda anladım gerçekten diğer birçok arabaya göre çok çok iyi ve kıyaslanamayacak derecede farklar var,safran ağır arabadır,oturak arabadır agresif kullanmadığınız müddetçe sizi üzmez,parça konusuna gelince bir çok araba gibi piyasada hemen bulamayabiliyorsunuz ama illaki temin edilebiliyor,hem diğer arabalar gibi sürekli parça değiştirmek zorunda kalacağınız bir araba değil safran bir parçeyı ancak bir defa değiştirirsiniz,şanzıman ve motor konusunda hassas davranmanız gerek bu safran için değil tüm arabalar için geçerli ihtiyaç iyi sonuçlar alabilmek için usta değil (eline tornavida alan herkes ustayım diyor) --sanatkar-- bulmanız gerekli usta çoktur ama sanatkar insan her vilayette ya bir tanedir yada iki tane,onları bulmak lazım vesselam...

Acemi mucit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0

1997 model 2.0 16v 140 hp otomatik vites 316000 km

Bu Konu İçin Etiketler