Ettiği Teşekkür: 2
16 Mesajına 17 Kere Teşekkür Edlidi
ucuza ufakta olsa hava filtresi sesi almak isteyenler buraya !!!!
bende 1.4 8V RNA clio var hava filtresinin ağızındaki hortumu çıkarttım ve ortaya azda olsa güzel bir ses çıktı filtreden aracın sol tarafına giden hortumu çıkartın ve yola cıkın ses güzel geliyo kulağa ama ben yinede en yakın zamanda performans filtresi almayı düşünüyorum
Konu Cl!o__01 tarafından (02-03-2009 Saat 04:13 PM ) değiştirilmiştir..
Sebep: yazım yanlışları
Ettiği Teşekkür: 331
204 Mesajına 242 Kere Teşekkür Edlidi
Cvp: ucuza ufakta olsa hava filtresi sesi almak isteyenler buraya !!!!
clıodan o kadar fıltre sesı cıkmıo.16v lerde cıkıo sanırım...fıltre alırsan dogrudan oldugu yere takma soguk hava emcek bıyere kadar ındır veya soguk hava ceken yerden oraya bı boru cek...
Ettiği Teşekkür: 1.410
2.726 Mesajına 4.919 Kere Teşekkür Edlidi
benim arabada bile filtre sesi okadar yok pejo lar fiatlar citroenler opeller bu işi biliyor gecen onumden bi bravo hgt gecti, aman allahım dedim araba kurt gibi bögürüyor
Ettiği Teşekkür: 47
42 Mesajına 50 Kere Teşekkür Edlidi
Alıntı:
cliosportap´isimli üyeden Alıntı
benim arabada bile filtre sesi okadar yok pejo lar fiatlar citroenler opeller bu işi biliyor gecen onumden bi bravo hgt gecti, aman allahım dedim araba kurt gibi bögürüyor
dikkat et cigerleri yoldan toplamasınlar bögürürken
Ettiği Teşekkür: 157
256 Mesajına 372 Kere Teşekkür Edlidi
Alıntı:
cliosportap´isimli üyeden Alıntı
Ettiği Teşekkür: 11
15 Mesajına 25 Kere Teşekkür Edlidi
sen bilirsin ama tek kat olucak unutma filtrem vardı askere gitmeden önce sökmüştüm takmadım daha biraz daha havalar düzelsin öyle corapta aynı işi görüyor ama