o arkadaş 1.5-2 sene boyunca chipli caravelle kullandı ilk müşterimdi benim hatta bak bir video nostalji 2 senelik video belkide..

))
[RenaultClubTR Üye olmadan linki göremezsiniz.. RCT Üyesi olmak için tıklayınız...]
artı devamlı bu şekilde kullanıyordu. yalnız bu connectteki dumanın en büyük nedeninden biride turbo basıncının artırılmamış olması.. Yeterli hava gelmedigi için patlatma tam anlamıyla olamıyor enjektörler yakıtı fazla işettiginde.. onun için turbo basıncıda 0.1-0.2 bar kadar artırılmış olsa hem daha iyi yürür hemde daha az duman atar ama onu da ben yapmıyorum işte sıkıntı olmaması için

bu şekilde sadece fazla duman atar ve yakıt kalitesine ve filtre degişim zamanına dikkat etmesi gerekir
Hırpalamak derken agresif kullanımı hepimiz yapıyoruz sonuçta ama tabi bunun karşılıgında arabamızda çıkacak ufak problemleride kabullenmemiz gerekir bu araçlar bu kullanım için degil neticede.. Ve kesinlikle çok iyi bakılması gerekir araçların (zamanında bakım orjinal parçalar ve turbo araç kullanım kuralları.. )