Gece rüyamda Eko yu gördüm 3 vakte kadar bi yıldızla buluşuyormuş
|
|
Gece rüyamda Eko yu gördüm 3 vakte kadar bi yıldızla buluşuyormuş
özgür dün iyiki gelmemişin
HaYaTTa İkİ ŞeYe GüVeNiRiM; BiR, AyNaYa BaKTıĞıMdA GöRdÜğÜmE; iKi, eLLeRiMi GöĞe KaLdIrDıĞıMdA GöReMeDiĞiMe.."Ben Planörü Kullanana Kadar Adam Projeyi Bitirdi.Yanına Gelince Hatırlatda Öpücem Seni"
Niye la hem neyle gittiniz siz.
Sen bize yolu göster özgür biz her türlü gideriz Eko sağolsun Efe ye scoteer almış sünnet hediyesi onla gittik ite ite
HaYaTTa İkİ ŞeYe GüVeNiRiM; BiR, AyNaYa BaKTıĞıMdA GöRdÜğÜmE; iKi, eLLeRiMi GöĞe KaLdIrDıĞıMdA GöReMeDiĞiMe.."Ben Planörü Kullanana Kadar Adam Projeyi Bitirdi.Yanına Gelince Hatırlatda Öpücem Seni"
Dursun dün üyelerden kimi gördün sen..
geçen gün merter mc donalds da araçla sıra bekliyodum biri kapımı çaldı bi baktım eko abi :) çok kısa süreli bi tanışma faslı oldu sonra yanındaki arkadaşıyla mc donalds a girdiler :D
Tugay Zafer Büyüksoy.. volkswagen passat 2007 1.6 FSI
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ ALLAH"INDIR
Hayırlısı olsun :D
Bolu'da forumdan kimse yok bildiğim kadarıyla, birinizi görmek için kalkıp memleketi tura çıkmam lazım :))
SELAM OLSUN BENDEN PATATESÇİ BOLU BELEDİYE BAŞKANINA
Beymen Clup Veysel
Bugun sabah işe giderken Efes Pilsen fabrikası önünde 34 BL 9615 plakalı clio sahibi üyemizi gördüm.
Önüne geçip sticker i mi gösterdim ama benim sticker farklı :D olduğundan tanımadı normal olarak. Baya bi arkamda geldi. Hızlı bir arkadaşımızdı zaten. Sonrasında uzadım gittim..
![]()