rct yi seviyorum çünkü sıcak bir aile ortamı var.
peki ya siz ?
|
|
eko var:D
.................Gideceğiniz yere 10 dakika geç varmak, hiç varamamaktan iyidir.
Lütfen gaza basarken kendinizden önce "arabada olan ve olmayan" sevdiklerinizi düşünün...Bizim Ortamımız Daha ŞeeNNMisafirler linke tıklasın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Karşılıksız çıkarsız umarsız dostluklar var. Onbinlerce arkadaşım kardeşim abim var.Her derde Derman :D
....
Cihana Eşitti Dost Bildiklerimiz , Kenef Çukurunda Görmüşler Bizi ...
Olduğun Her Yerdeydik Amma , O Kadarda Düşürmedik Kendimizi..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ben Dağıstan hayali kuran bir Çerkez değilim,Nede kürdistan hayali Kuran Bir Kürt, veya Turan'ın Hayalinde Koşan Bir Türk,Yada Arap Milliyetciliği Yapan Bir Arap, BEN "İ'LÂ-YI KELİMETULLAH" Aşkına 3 kıtayı Hükmeden ve Dünya Tarihine Yön veren Osmanlı'nın Torunuyum...
Herşey var burda :D
ŞAMPİYON
AGA81 SCENİC
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Senin torkun kadar benım beygırım var koççum
Burda dostluk kardeşlik var heryerden her ilden hatta yurt dışlarından dostlarım var.Nereye gidersem gideyim bir açık kapım var.Her meslek dalından arkadaşım var.Başıma bişey gelse koşacaklarım var.
Nezaman canım sıkılsa gırgırım nezaman canım sıkılsa teselliym var.Her bilmediğimi mutlaka bir bilip danışacağım var.
Bunların hepsi RCT sayesinde var.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ ALLAH"INDIR
Hayırlısı olsun :D
Dostlarım burada...
![]()
...::: Game For Life :::...-[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Hayat Kızgın Boğa, Ben Kırmızı Pelerin...
Kaleyi sattım. Vezirim intihar etti. Filler isyan etti. Atları da özgür bıraktım...Piyonlardan da iş çıkmayacağına göre, şimdi Şah olduğumu düşünen varsa;''Buyursun hamlede bulunsun'' !!!
Dostluk Var,
Kıskanmadan Paylaşım Var..
Aile Ortamı Var,
Gülen Yüzler Var,
Her derde derman var..
Daha ne olsun..
AlpaslanYine Yeniden Renault Binicisiyim.Proton 415 Glsi 2000Model Gitti..YerineRenault Kangoo 2005 Model 1.5 Dci Geldi.[/B][/B]
Hediyeler Yakiinen Kabul Edilir.. :)
Cok Güzel bi Ortam Bi Dert bi Sıkıntımız oldgunda Paylaşabilecegimiz Abilerimiz Arkadaslarımızın olması..