konuyu fazla mındar etmeyelim kanka görüstüğümüzde eskileri konusuruz :)
|
|
konuyu fazla mındar etmeyelim kanka görüstüğümüzde eskileri konusuruz :)
ilk arabam 1975 hacıydı :D
toplumda artistlik yapanın tenhada özrü kabul edilmez
hiç arabam olmadı ama abaamın ilk arabası opel kadetti ilk cıktığı yıllarda babam almıs :D ondan sonra kırmızı e30 u o yıllardan beri hastalık olmus bnde cakal kasa :D
Konu RSport tarafından (07-04-2011 Saat 05:57 PM ) değiştirilmiştir.
benimde hiç arabam olmadı ama babamın ilk arabası 90 model şahin di onda öğrendim araba sürmeyi tabi 2 sene önce yanlamayı falan bilmiyoduk.:D
1999 RENAULT 19 RNE ALİZé & 1992 RERNAULT 12 TOROS - ŞereF B.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Benimde Hiç Arabam Olmadı Babamın Arabasıyla Devam Suanda Avatar Resmimdeki Kango Var Ilk Kullandığım Araba Ise Gene Babamındı Mercedes 74 Model 230.4 Idi Bence On Numaraydı Hidrolik Direksiyon Ve Sunroof La Tanıştıran Ilk Arabaydı Ama şimdi Tarih Oldu :(
www.RenaultClubTR.com
Araç kullanmayı 97 1.9d expreste öğrendim hala bizde, kendi ilk aracım 97 europa.
www.RenaultClubTR.com
babamın clio suydu :D dur kalk yaptırırdı eskiden ama ben bilmem gitmeyı dönmeyı boyum yetio diye kar varken babam evde bırakmıştı işe giderken bende anahtarı buldum kaçırdım arabayı yollar malum beylikdüzü kışı yıllar öncesi sokaktaki köşeyi döner gibi makas atmıstım :D
emlakçı..
71 impala (koldan vites)
Biraz küçük bir araçtı, bütün harçlığımı benzine yatırıyordum.
Sanırım 20 yıl öncesi filan.:)
![]()
SÖZ ARABA GİBİDİR,DİKKAT EDİLMEZSE ALTINDA KALINIR.
88 model renault 12 de öğrendim araba kullanmayı:) satalı 2 yıl oldu şu anda megane II var.