Ben Araba Tamircisi olmak istiyordum
Tabelacı oldum ya siz?
|
|
Ben Araba Tamircisi olmak istiyordum
Tabelacı oldum ya siz?
Tır şöförü olucam derdim gittim türkçe öğretmeliği okuyorum orta birden beri de türkçem 3ten fazla gelmemiştir. :D
BİZE HER YER TRABZON :happy2:
Pilot olucam dedim araba ehliyeti aldım:D
Subay olucam dedim bir halt olamadım:D
Elektronik Mühendisi olucam dedim.Liseden sorna elektronigi bıraktım:D
Engelli ögretmeni olucam dedim .Olamadım:D
Bir halt olamadım.
Turizmcci olmuşuz/olacagız ne alakaysa:D
Bu Hayatta 3 Şeyi Severim Yeğen1)Amerikan Doları 2)Rus Kızı Ve 3.sü yeğen)FRANSIZ ARABASI
9915.ÜYE
rallici olmak istiyodum artık gerceği gördüm:D
şimdi ise insaat teknikeriyim ve mimar olmak için savas içindeyim:D
2005 kangoo 1.5 dci multix AC
namıdiğer; ^^kasırqa^^ :applaus:
dudaktan kalbe bir yol varsa oradada yanlarız!!!
senin dragda yediğin araba kadar benim kalkısta yediğim araba var koç.. :sinir:
108. üye..
Benim öle hiç ilerde ne olucam kaydem yoktu:Dilerde bakarız derdim soranlara:DSonra basın yayın radyo-tv-fotorafçı olduk:D
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ama olmuşken tam olmuşsun 5 i 1 yerde meslek maş:D
2005 kangoo 1.5 dci multix AC
namıdiğer; ^^kasırqa^^ :applaus:
dudaktan kalbe bir yol varsa oradada yanlarız!!!
senin dragda yediğin araba kadar benim kalkısta yediğim araba var koç.. :sinir:
108. üye..
Savaş uçağı pilotu olmak istiyordum. Hava Harp Okuluna giremedim. Ünv'de Matematik Okudum. Şimdi Bilgisayar Programcısıyım.
2004 Renault Scenic II, 2.0 16V, BVA, Benzinli.Yollar gidişime, Kızlar duruşuma hasta :-)Kula bela gelmez Hak yazmayınca, Hak bela yazmaz kul azmayınca, Hak intikamını kuldan kul ile alır. Dini irfan bilmeyen bunu kul etti sanır."Sonra duman halindeki göğe yöneldide ona ve yere şöyle seslendi: İSTEYEREK VEYA İSTEMEYEREK BİRARAYA GELİN ! .. İkiside; İSTEYEREK GELDİK. dediler (Fussilet Suresi:11) "
Ben asker olmak istiyordum askeri liseyi kazanamadım:)
şimdi ingiliz dili edebiyatı okuyorum seneye mezun. ayrıca ortaokulda lise hazırlıkta yazılı önceleri bana bişeyler olur, şekilden şekle girer çabalarıma rağmen en yüksek 4 düşerdi. nerdeeeeen nereye. Sağolasın Cemil emmi beni aldın uzaklara götürdün
mühendis olmak istiyorum
endüstri mühendisliğini 3. sınıftan bıraktım
tekstil ticareti yapan bi babam vardı onla tüccar olalım fabrikatör oluruz dedik
iflas ettik
şimdide börekçiyim :D
1989 RENAULT 21 TURBO
Kendini insan yerine koyup kemer takmazsan , arabada seni adam yerine koyup hava yastığı açmaz(Teşekkürler MİRKAN)
BİZLER SİNEK İLACI SIKAN ARABANIN ARKASINDAN KOŞMUŞ BİR NESİLİN FERTLERİYİZ. KİMSE BİZDEN MANTIKLI BİR ŞEY YAPMAMIZI BEKLEMESİN...
Gençlerin Aynada Göremediklerini
İhtiyarlar Tuğla Parçalarında Görürler...
0539 877 9 877 (TOSUN)
kaportacı olacam dedim babama yazdır endustrıye dedın megersem zorla soktugu girdiğim saglık meslek lısesı sınavınıkazanmısım 4 sene okutum bı ....... olamadım 4 senedır de atama beklıyorum
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
kalamam caddenin köşesinde TOROS'um var en zor gecemde koysalar önüme bariyerde driftte yaparım kariyerde!!!!