There are currently [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. 180 Kayıtlı Ve 2333 Misafir Üye Bulunmaktadır.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bize katıllın.....Bizim ortam daha şen:D:D
|
|
There are currently [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. 180 Kayıtlı Ve 2333 Misafir Üye Bulunmaktadır.
Bize katıllın.....Bizim ortam daha şen:D:D
Forum bugün çok hızlı :)
Ne Alayına Gider Nede Kralına,Alayıda Ayağıma Gelsin Kralıda...
Bizim ortamımız daha Şeeen :)
....
Cihana Eşitti Dost Bildiklerimiz , Kenef Çukurunda Görmüşler Bizi ...
Olduğun Her Yerdeydik Amma , O Kadarda Düşürmedik Kendimizi..
Ben Dağıstan hayali kuran bir Çerkez değilim,Nede kürdistan hayali Kuran Bir Kürt, veya Turan'ın Hayalinde Koşan Bir Türk,Yada Arap Milliyetciliği Yapan Bir Arap, BEN "İ'LÂ-YI KELİMETULLAH" Aşkına 3 kıtayı Hükmeden ve Dünya Tarihine Yön veren Osmanlı'nın Torunuyum...
Bu akşam Forum ayrı bir güzel...Bir kibritin kavı gibi yanıyor ortalık..
İçeri gelin hava sooğuuk :):)
Bize He® Ye® T®aBZoNı Love U E F A :)
:) bu kadar misafir kişinin olmasının bana göre sebebi burada çekemedikleri kişi çok :) artık kimlerse bilemiyorum ben olmadığım kesin :)
Aha aha bizim ortamımız harbiden daha Şeeenqw
.................Gideceğiniz yere 10 dakika geç varmak, hiç varamamaktan iyidir.
Lütfen gaza basarken kendinizden önce "arabada olan ve olmayan" sevdiklerinizi düşünün...Bizim Ortamımız Daha ŞeeNNMisafirler linke tıklasın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu Sloganı Tuttum :))
....
Cihana Eşitti Dost Bildiklerimiz , Kenef Çukurunda Görmüşler Bizi ...
Olduğun Her Yerdeydik Amma , O Kadarda Düşürmedik Kendimizi..
Ben Dağıstan hayali kuran bir Çerkez değilim,Nede kürdistan hayali Kuran Bir Kürt, veya Turan'ın Hayalinde Koşan Bir Türk,Yada Arap Milliyetciliği Yapan Bir Arap, BEN "İ'LÂ-YI KELİMETULLAH" Aşkına 3 kıtayı Hükmeden ve Dünya Tarihine Yön veren Osmanlı'nın Torunuyum...