Herkezin bi yol macerası bir yol anısı vardır mutlaka. Bakalım sizler RENAULT araçlarınızla nerelere gittiniz nereleri hatırlıyorsunuz. Mümkünse resimli paylaşımlarınızı bekliyorum.
![]()
|
|
Herkezin bi yol macerası bir yol anısı vardır mutlaka. Bakalım sizler RENAULT araçlarınızla nerelere gittiniz nereleri hatırlıyorsunuz. Mümkünse resimli paylaşımlarınızı bekliyorum.
![]()
Buna Benzer Kareler Benden Gelsin İlk..
![]()
....
Cihana Eşitti Dost Bildiklerimiz , Kenef Çukurunda Görmüşler Bizi ...
Olduğun Her Yerdeydik Amma , O Kadarda Düşürmedik Kendimizi..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ben Dağıstan hayali kuran bir Çerkez değilim,Nede kürdistan hayali Kuran Bir Kürt, veya Turan'ın Hayalinde Koşan Bir Türk,Yada Arap Milliyetciliği Yapan Bir Arap, BEN "İ'LÂ-YI KELİMETULLAH" Aşkına 3 kıtayı Hükmeden ve Dünya Tarihine Yön veren Osmanlı'nın Torunuyum...
giresunda yaylaya cıkmıştım kümbete bektaşa ama elimdeki fotoları bulamıyorumm... :D
Konu BySmh tarafından (13-01-2012 Saat 06:52 PM ) değiştirilmiştir.
yazın zonguldağa gitmiştim emektarımla :)
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]![]()
Konu ozgur81 tarafından (13-01-2012 Saat 10:11 PM ) değiştirilmiştir.
Arabasıyla başka gezen yokmu yaw...
Spring i aldıktan bir gün sonra memlekete gitmiştim bir kaç ta piknik yeni arabamla soğuk nedeniyle daha bir yere gidemedim spring i çok özledim be abi resim ekledim herhalde teşekkürler
Bu da benim hayatımdaki ilk renault 2008 de satmıştık resim eklemeyi öğrenmişken ekleyeyim dedim
Konu Ömer Demirbaş tarafından (20-01-2012 Saat 01:44 AM ) değiştirilmiştir.
rezilliğe bak hiç bi fotoda megane yok:)
---- RCT Buluşması ----
By I[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Türkiye....
![]()
Konu VolkanRS tarafından (13-03-2012 Saat 09:15 AM ) değiştirilmiştir.