hayırlısı olsun bi ara bende cok düşündüm bu aracı sıfır olarak alacaktım ama çevreden dolayı yok çin malı yok servis yok falan dediler vazgeçip reno symbol almıştım. tekeriniz düz bassın
|
|
hayırlısı olsun bi ara bende cok düşündüm bu aracı sıfır olarak alacaktım ama çevreden dolayı yok çin malı yok servis yok falan dediler vazgeçip reno symbol almıştım. tekeriniz düz bassın
Hayırlı olsun yedek parça+fiyat ve servis ağı nasıl bunların
HaYaTTa İkİ ŞeYe GüVeNiRiM; BiR, AyNaYa BaKTıĞıMdA GöRdÜğÜmE; iKi, eLLeRiMi GöĞe KaLdIrDıĞıMdA GöReMeDiĞiMe..
Yetkili Servis OlarakS!NaN Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
İst-Anadolu-Avrupa
Adana
Afyon
Ankara
Antalya
Isparta
Bursa
Çorum
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Hatay
Batman
İzmir
Kayseri
Kocaeli
Konya
Malatya
Tekirdağ
Sakarya
Trabzon
Van.
Aracın Parçaları KİA ve TOYOTA ile Aynı Tüm Parçaları Onlar Getiriyor...
Şişenin dibine vurana kadar güzelsin .
Peki ya şişe dibine vurunca ?
Ozaman herkes güzel ;)
şener Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
Bence Kimsenin Sözüne Bakma Git Test Et Kendin Karar Ver..
Ozaman herkes güzel ;)
yok symbol ü verdi chevrolet cruze aldım şimdiBySmh Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
hayırlı olsun kazasız belasızşener Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
Ozaman herkes güzel ;)
O fiyata dizel megane alırdım daha iyi.
hem yakıt olarak parasını çıkartır hem de kalite olarak. (şahsi fikrim; çin malı arabaya binmem)