En iyi bilgiyi Parçacı Mehmet ten alabilirsiniz.
|
|
En iyi bilgiyi Parçacı Mehmet ten alabilirsiniz.
Esenlerde acayip bir şekilde kar yağıyor 1 dakikada araçların üstü beyazladı
.................Gideceğiniz yere 10 dakika geç varmak, hiç varamamaktan iyidir.
Lütfen gaza basarken kendinizden önce "arabada olan ve olmayan" sevdiklerinizi düşünün...Bizim Ortamımız Daha ŞeeNNMisafirler linke tıklasın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Başakşehirde Aynı...
....
Cihana Eşitti Dost Bildiklerimiz , Kenef Çukurunda Görmüşler Bizi ...
Olduğun Her Yerdeydik Amma , O Kadarda Düşürmedik Kendimizi..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ben Dağıstan hayali kuran bir Çerkez değilim,Nede kürdistan hayali Kuran Bir Kürt, veya Turan'ın Hayalinde Koşan Bir Türk,Yada Arap Milliyetciliği Yapan Bir Arap, BEN "İ'LÂ-YI KELİMETULLAH" Aşkına 3 kıtayı Hükmeden ve Dünya Tarihine Yön veren Osmanlı'nın Torunuyum...
yarın bostancı sanayiye gidicem var mı oralarda olcak olan veya oralarda bişeyler sordurmak isteyen?
www.RenaultClubTR.com
iyi geceler Arkadaşlar ben yatar
.................Gideceğiniz yere 10 dakika geç varmak, hiç varamamaktan iyidir.
Lütfen gaza basarken kendinizden önce "arabada olan ve olmayan" sevdiklerinizi düşünün...Bizim Ortamımız Daha ŞeeNNMisafirler linke tıklasın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yinemi REKOR ????
RCT 'yi Bugün Ziyaret Eden Kayıtlı Üyeler
1 Günde Online Olan Kayıtlı Üye Rekoru 562, 28 Dakika önce.
....
Cihana Eşitti Dost Bildiklerimiz , Kenef Çukurunda Görmüşler Bizi ...
Olduğun Her Yerdeydik Amma , O Kadarda Düşürmedik Kendimizi..
Ben Dağıstan hayali kuran bir Çerkez değilim,Nede kürdistan hayali Kuran Bir Kürt, veya Turan'ın Hayalinde Koşan Bir Türk,Yada Arap Milliyetciliği Yapan Bir Arap, BEN "İ'LÂ-YI KELİMETULLAH" Aşkına 3 kıtayı Hükmeden ve Dünya Tarihine Yön veren Osmanlı'nın Torunuyum...
Yarın erken kalkacam ben yatar iyi geceler :D
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Bi dakka nereye gidiyosun ya?
Bize He® Ye® T®aBZoNı Love U E F A :)
Selamun aleyküm.
Halimiz Şarapçılardan Beter..Keyfimiz Sosyetede Yok!!..[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
merhaba arkadaslar,
binlerce mesaj birikmis. okuyamadim valla ne yalan soyliyeyim. :(
hepsini okundu kabul et demek zorunda kaldim.
asagi yukari son iki aydir pek (aslinda pek degil hic desek daha dogru) login olamadim.
overload duzeyinde calisiyoruz. motoru yakmayiz insallah. :)
ne var ne yok bakalim? renault cemaati nasillar? bir yaramazlik yok insallah?
yoklugumuzda bir cift kis lastigi alip taktirdim onlere. kistan da korkumuz kalmadi. :)
bir de sol arka balata erimis bitmis. eksiye gecmis. hafta ici diye isten gucten gidemedim.
hafta sonu gidince de pahaliya patladi. ilk cizirti geldiginde gitsek 30-40 lirayla kurataracaktik en fazla.
simdi 250 liraya arkaya cift disk + 4 balata almak zorunda kaldim. (disk tek te satilmiyormus meret)
elim degmisken 35 e bujileri de standart olanlarla degistirdim (valla iridyumlar pahali geldi acikcasi ne diyeyim)
50 de iscilik derken 335 liraya ciktik. bir ihmal fazladan 300 kagida maloldu be. :(
onun disinda iyilik saglik. bir yaramazlik yok. sizleri sormali? :)
su en ustteki kafes garden a tikladigimda page not found diyor nedir? bulusma falan mi vardi?
ankarada ne yapiyoruz? haziranaydi bizimki gerci. (unutmadim. aklimda hala) :)
Aracim 2005 Megane2 1.4 16v Authentique + LPG. Sorularim, cevaplarim ve yorumlarimla bunu iliskilendirebilirsiniz. :)