|
|
....
Cihana Eşitti Dost Bildiklerimiz , Kenef Çukurunda Görmüşler Bizi ...
Olduğun Her Yerdeydik Amma , O Kadarda Düşürmedik Kendimizi..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ben Dağıstan hayali kuran bir Çerkez değilim,Nede kürdistan hayali Kuran Bir Kürt, veya Turan'ın Hayalinde Koşan Bir Türk,Yada Arap Milliyetciliği Yapan Bir Arap, BEN "İ'LÂ-YI KELİMETULLAH" Aşkına 3 kıtayı Hükmeden ve Dünya Tarihine Yön veren Osmanlı'nın Torunuyum...
Yok artık...
Hayvan pazarı :)
HaYaTTa İkİ ŞeYe GüVeNiRiM; BiR, AyNaYa BaKTıĞıMdA GöRdÜğÜmE; iKi, eLLeRiMi GöĞe KaLdIrDıĞıMdA GöReMeDiĞiMe.."Ben Planörü Kullanana Kadar Adam Projeyi Bitirdi.Yanına Gelince Hatırlatda Öpücem Seni"
Nasıl Görünüyor !! Az Gelişmiş Afrika Ülkeleri Gibi Değilmi..
Demekki Onlardan 30 Yıl İlerdeyiz.
....
Ben Dağıstan hayali kuran bir Çerkez değilim,Nede kürdistan hayali Kuran Bir Kürt, veya Turan'ın Hayalinde Koşan Bir Türk,Yada Arap Milliyetciliği Yapan Bir Arap, BEN "İ'LÂ-YI KELİMETULLAH" Aşkına 3 kıtayı Hükmeden ve Dünya Tarihine Yön veren Osmanlı'nın Torunuyum...
Soll köşede görünen bloklarda ataköy etaplar herhalde
HaYaTTa İkİ ŞeYe GüVeNiRiM; BiR, AyNaYa BaKTıĞıMdA GöRdÜğÜmE; iKi, eLLeRiMi GöĞe KaLdIrDıĞıMdA GöReMeDiĞiMe.."Ben Planörü Kullanana Kadar Adam Projeyi Bitirdi.Yanına Gelince Hatırlatda Öpücem Seni"
....
Kurban bayramı zamanı çekildiği için izbe görünüyor ama ben boş olduğu zamanları hatırlıyorum buraların. Avcılara "yazlığa" giderken geçerdik.(avcılar o zamanlar yazlık yerdi!!!)
www.RenaultClubTR.com
vaybe nerden buldun fotoyu abi :0
Savaş ÖZDEMİR
RENAULT Kangoo (3) 85HP
eski İstanbul fotoları diye arattır bulursun bir yerlerde.
www.RenaultClubTR.com
Eskiden Burda RCT Yoktu. Buralar hep tarlaydı :D :D