Evet arkadaşlar bugun telefon açıp pazarlığa geldiler. Bi fiyat verdiler.Az önce yolculadım. Düşünmek için süre istedim. Açıkçası kafama göre araç aramak için istedim süreyi. Bakalım kısmet.Paylaşayım dedim12 3
|
|
Evet arkadaşlar bugun telefon açıp pazarlığa geldiler. Bi fiyat verdiler.Az önce yolculadım. Düşünmek için süre istedim. Açıkçası kafama göre araç aramak için istedim süreyi. Bakalım kısmet.Paylaşayım dedim12 3
Konu VolkanRS tarafından (18-02-2012 Saat 01:44 AM ) değiştirilmiştir.
Hayırlısı olsun
Emirhan KİRAZ - Ankara İl Temsilcisi
D-Megane 2006 1.6 Sportway BRC - V-Fluence 2010 1.6 Extreme - EA-Civic 2008 1.6 Premium A/T
RCT Ankara @ Facebook [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
RCT Ankara @ YouTube [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kaç para verdiler TL ye göre onu söyle volkan
HaYaTTa İkİ ŞeYe GüVeNiRiM; BiR, AyNaYa BaKTıĞıMdA GöRdÜğÜmE; iKi, eLLeRiMi GöĞe KaLdIrDıĞıMdA GöReMeDiĞiMe.."Ben Planörü Kullanana Kadar Adam Projeyi Bitirdi.Yanına Gelince Hatırlatda Öpücem Seni"
Sinan abi, Türk Lirasına göre 9250 civarı para yapıyor. Aklımda Seat Leon 1.9 TDI FR 150 Hp 2005 kasalardan var. Ya da Hyundai Santa Fe 2002 model 2.0 CRDI. Arabasız kalmak istemiyorum onun için süre istedim. Temiz bulursam ikisinden birinden yolcu edicem inşallah.Gönlümde ilk yatan seat ama.
Seat iyidir iyi :)
Bizim işimiz fransız şıklığına estetik katmaktır
İHTİYAR DELİKANLI
bedavaymış Benim arabanın üstüne 15 bin ver megan dci vereyeim sana :)Santa FE çok kaçar kaçtığından fazlasınıda yakar leon iyidir
HaYaTTa İkİ ŞeYe GüVeNiRiM; BiR, AyNaYa BaKTıĞıMdA GöRdÜğÜmE; iKi, eLLeRiMi GöĞe KaLdIrDıĞıMdA GöReMeDiĞiMe.."Ben Planörü Kullanana Kadar Adam Projeyi Bitirdi.Yanına Gelince Hatırlatda Öpücem Seni"
Kara iti özleyeceğiz yav kıyılırmı yavruya
Satma abi ya :D Şaka bi yana hayırlısı olsun :)
Piyasa bu abi burda. Santa fe full (deri koltuk, dijital klima, otomatik camlar vs) ama sürekli 4 çekiyor. Kumanda ile 2 çekere alamıyosun. 2.0 Dizel olması diyorumki RS kadar yakar sanırım. Seat hem kaçıyo hem yakmıyor. Seat da deri koltuk hariç ful ama koltuklarıda spor zaten FR serisi olduğu için. Tek kapı düşünmüyorum birdaha inşallah. Bakalım az önce yine aradılar ne yaptın diye. Maceraya gerek yok temizini bulmadıktan sonra anlamı yok. 2 araç var gün içerisnde bakacağım.Hayırlısı
Satma.
....
Cihana Eşitti Dost Bildiklerimiz , Kenef Çukurunda Görmüşler Bizi ...
Olduğun Her Yerdeydik Amma , O Kadarda Düşürmedik Kendimizi..
Ben Dağıstan hayali kuran bir Çerkez değilim,Nede kürdistan hayali Kuran Bir Kürt, veya Turan'ın Hayalinde Koşan Bir Türk,Yada Arap Milliyetciliği Yapan Bir Arap, BEN "İ'LÂ-YI KELİMETULLAH" Aşkına 3 kıtayı Hükmeden ve Dünya Tarihine Yön veren Osmanlı'nın Torunuyum...