Üç boyutlu ultrason görüntüleriyle anne karnındaki ve yumurtalardaki yavru hayvanları görmek mümkün...
![]()
|
|
Üç boyutlu ultrason görüntüleriyle anne karnındaki ve yumurtalardaki yavru hayvanları görmek mümkün...
![]()
.................Gideceğiniz yere 10 dakika geç varmak, hiç varamamaktan iyidir.
Lütfen gaza basarken kendinizden önce "arabada olan ve olmayan" sevdiklerinizi düşünün...Bizim Ortamımız Daha ŞeeNNMisafirler linke tıklasın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Allahuekber.
....
Cihana Eşitti Dost Bildiklerimiz , Kenef Çukurunda Görmüşler Bizi ...
Olduğun Her Yerdeydik Amma , O Kadarda Düşürmedik Kendimizi..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ben Dağıstan hayali kuran bir Çerkez değilim,Nede kürdistan hayali Kuran Bir Kürt, veya Turan'ın Hayalinde Koşan Bir Türk,Yada Arap Milliyetciliği Yapan Bir Arap, BEN "İ'LÂ-YI KELİMETULLAH" Aşkına 3 kıtayı Hükmeden ve Dünya Tarihine Yön veren Osmanlı'nın Torunuyum...
yavrusu bile korkutuyor.herşey takdir-i ilahi
eser"vatan 55 mekan 34""yn sport '00"
İlginç, normalde görüntü siyahbeyaz değilmi?
SELAM OLSUN BENDEN PATATESÇİ BOLU BELEDİYE BAŞKANINA
Beymen Clup Veysel
3D ilk kez görüyorum böyle. Çok ilginç valla.
köpek balığı çok hoşuma gitti
HaYaTTa İkİ ŞeYe GüVeNiRiM; BiR, AyNaYa BaKTıĞıMdA GöRdÜğÜmE; iKi, eLLeRiMi GöĞe KaLdIrDıĞıMdA GöReMeDiĞiMe.."Ben Planörü Kullanana Kadar Adam Projeyi Bitirdi.Yanına Gelince Hatırlatda Öpücem Seni"
İlginç ve güzel.. :)
Dikkat ! RenaultClubTr aracıdır !
Ne yazacağımı bilemiyorum ilk kez.Sanırım Erhan abiye katılıyorum..
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ ALLAH"INDIR
Hayırlısı olsun :D
Çok tatlılar yavru olan küçük anne karnında olan tüm canlılar nerdeyse çok tatlı oluyorlar insanın sevesi geliyor.
sebep hızlanmak değil doğru zamandadoğru viteste hızlanmaktır RS
......................................................................