|
|
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ ALLAH"INDIR
Hayırlısı olsun :D
Bu Çöplükte Bırak Ötmeyi Nefes Almayacan.. qw
....
Cihana Eşitti Dost Bildiklerimiz , Kenef Çukurunda Görmüşler Bizi ...
Olduğun Her Yerdeydik Amma , O Kadarda Düşürmedik Kendimizi..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ben Dağıstan hayali kuran bir Çerkez değilim,Nede kürdistan hayali Kuran Bir Kürt, veya Turan'ın Hayalinde Koşan Bir Türk,Yada Arap Milliyetciliği Yapan Bir Arap, BEN "İ'LÂ-YI KELİMETULLAH" Aşkına 3 kıtayı Hükmeden ve Dünya Tarihine Yön veren Osmanlı'nın Torunuyum...
Sanki geçen günlerde kangal köpeği hemcinsini öldüren kurt sürülerini bulup intikam alacaklarmış gibi arayış içindeler...:))
harika bir resim bunların yanında ötmeyi bırak esas duruşta beklerim:)
.................Gideceğiniz yere 10 dakika geç varmak, hiç varamamaktan iyidir.
Lütfen gaza basarken kendinizden önce "arabada olan ve olmayan" sevdiklerinizi düşünün...Bizim Ortamımız Daha ŞeeNNMisafirler linke tıklasın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alayına gider diyesim var ama tırsıyorum
Bize He® Ye® T®aBZoNı Love U E F A :)
mıncıklar dururruö alayını.
Halimiz Şarapçılardan Beter..Keyfimiz Sosyetede Yok!!..[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Tercümesini alabilirmiyiz abi? :):):)
:) Mıncıklar dururum alayını.
Halimiz Şarapçılardan Beter..Keyfimiz Sosyetede Yok!!..[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Erkek var :):)
Abi canavar bunlar yaw..
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]