dizel motorların çoğunda bu olay görülür gayet normaldir için rahat olsun
hatta eski dizel lerde bu duman dehada fazladır
dizel motorların çoğunda bu olay görülür gayet normaldir için rahat olsun
hatta eski dizel lerde bu duman dehada fazladır
dizel cliolar 100 binden sora motor istıomus genelde bu ne kadr dorudr acaba bılgısı olan varmı acaba..?
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
www.RenaultClubTR.com
İçin rahat olsun arkadaşım, ben de dci clio kullanıcıyım, bende de aynı durum söz konusu ve bu gayet normal bir vakaymış. Dert etme. :)
Clio Symbol 2008 dCi Extreme22.000 Km
dizeller 100den sonra motormu istiomuş:D
bizde 2 adet dha dizel var biri 200 bın diğeri 150 bin
ve canavar maşallah bu arada bnm scenıcte duman atıo
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ŞAMPİYON[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]AGA81 SCENİC[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ağzı olan konuşur.sen fazla kulak asma.renoda 2 yıl sınırsız km garantı var.servıse gelen taksıcıler hıç yapmıyorsa ayda 10.000 km yol yapıyor.yaklaşık olarak 2 yılda 250 bın km yol yapan bır taksıye 2 defa motor yapmamız lazım o zaman..:D clıo dci yakıt sıstemlı turkıyeye ılk getıren fırmadır.bırakın 100 bın km yı 30 bın kmde taksılere segman değişimi ( motor işlemi) yapılmıştı.eskıden euro dızel yokken ,kırsal motorındekı aşırı kükürtten (kurum )segmanlar çalışmaz duruma gelırdi.buda mılletın dılıne düştü..haa şu anda soracak olursan benım aracım clıo dızel.taksı çıkması.430.000 km de ben açtım motoru..ALLAH ŞAHIDIMDIR..
Cihangir BAŞEL 0 rh+
İmam Gazlarsa Cemaat Yanlar ... ;)
www.RenaultClubTR.com
Cihangir BAŞEL 0 rh+
İmam Gazlarsa Cemaat Yanlar ... ;)
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)