[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
www.RenaultClubTR.com
değişmesine gerek yok.
www.RenaultClubTR.com
Aslına bakarsan şanzuman yağı hiçbirzaman değişmez.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ ALLAH"INDIR
Hayırlısı olsun :D
sanızman indimi yag dökülür
ama istedikten sonra sansımanı sokmeden o yagı bosaltırsınız bir kaba sonrasında tekrar iş bitince arabaya koyarsınız fakat nedense hiç bir usta buna yanasmıyor illaki o yag alınacak
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]665+105. üye
valla ben gecen hafta degistirdim baskı balata şanzıman yağıda degisti aks korugude degisti hava filtresi iscilik parca hepsi 380 lira arac 1,4 RTA ama kendi ustama yaptırdım
Şanzuman yağı ömürlüktür, gereği yok...
Kendimi timsah gibi hissediyorum Erhan başkan... qw
elf 75-80 w yağ ömürlüktür.ayrıca balata değişirken sol aks çıkmaadığı için benceyağın boşaltılmasınada gerek yok.sağ aks çıksa yeter.
www.RenaultClubTR.com
teşekkür ederim arkadaşlar, servis illa değişme taraftarı,650-700 çokmu?
www.RenaultClubTR.com
Normalde diğer arkadaşların dediği gibi hiç bi usta yanaşmıyor şanzıman yağı eksilirse tamamlanır ama normal yağ gibi değişmez.
1.4 rna var bende yazın değiştirdim baskı balatayı şanzıman yağınıda değiştirdik komple işcilik dahil 250 tl tuttu 100 işcilik verdim 110 baskı balata valeo marka birde total marka şanzıman yağı kondu.Servisin 700 tl çıkarttığı şanzıman contasınıda 5 tl ye bi tane keçe aldık şanzıman inmişken onuda değiştirttik tertemiz oldu.
Sanayide iyi bir usta bul yapdır derim Ankarada isen yardımcı olurum ustamız var ****rürüz bakdırırız hiç değilse fiyat alırız.
Konu gecekondum tarafından (27-02-2011 Saat 11:10 PM ) değiştirilmiştir.
servislerde böle fiyatları nerden çıkarıyorlar anlamıyorum..sanayide bir usta bul bence
her damladan maksimum verim tam DOKSAN
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)