Böyle ustaları heryerde bulamazsınız.Bizlerede lazım böyle kaliteli ustalar.Değerini iyi bilmek lazım.Allah aracınıza bir sıkıntı vermeye görsün.Yoksa usta usta gezersiniz.
|
|
Böyle ustaları heryerde bulamazsınız.Bizlerede lazım böyle kaliteli ustalar.Değerini iyi bilmek lazım.Allah aracınıza bir sıkıntı vermeye görsün.Yoksa usta usta gezersiniz.
bu cotech ne anlama geliyor bu aralar heryerde duyar oldum :)
Bu Nuh usta otomatik şanzımandanda iyi anlıyormu arkadaşlar?? Ankaraya gitmek istiyorumda şu sıra..
2004 SCENİC II 1.6 16 VALF LPG'Lİ OTOMATİK
Cotech eğitimi fransada 1986 yılında türkiyede ise 1995 yılında başlamıştır. Renault içinde ise anlamı satış sonrası şebekesinde servis ve bakım istasyonlarında görev alan üstün niteliklere sahip elektromekaniker olup en karmaşık onarımları gerçekleştiren DIREKT PERSONELDIR araştırma sonucu bunu bulabildim yardımcı ola bildiysen ne mutlu bana
www.RenaultClubTR.com
nuh usta kaliteli ve iyi bir ustadır.Tek başına çalışır çayınızı yemeğinizi asla eksik etmez.
Hımm tavsiye için teşekkürler,yarın bir arayacağım.Bizim yeni aldığımız 98 model clio 1.4 rt nin baskı balata değişmesi lazım :/