Toplam 2 Sayfadan 2. Sayfa BirinciBirinci 12
Toplam 13 sonuçtan 11 ile 13 arasındakiler gösteriliyor.
dqw
    OnBaşı erhan_dilek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    1
    0 Konusuna 0 Teşekkür Almış

Standart Cevap: Anadolu yakası servis tavsiyesi ?

bildiğin tanıdığınn yer yoksa pendikte arkadaşımın servisi var ( renault değil ) ama pendikteki herkesi tanıyor ve her araca bakıyor, istersen ona uğra hatta bende telefon açar konuşurum istersen. o bakmasa bile en iyi yapacak yere de yönlendirip yardımcı olur ( renault yapan yerlerde var ama bizimkilerde her araca bakabiliyorlar). arkadaştan ziyade kardeş gibiyizdir ;) bilmediğin yerde yaptırıp sonradan problem yaşama eğer tanıdığın yoksa. pendik sanayinin en eskilerindendirler ve işlerini 10 numara yaparlar %100 kefilim işçiliklerine :D
    Erhan DİLEK
    RENAULT meg III coupe, Impressor 110 bg :thumbsup:

Acemi Capiton - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0

Babamın kendi arabasını sürekli götürdüğü ustaya götürdüm kartalda. Aks körüğünde yırtılma vardı onu değiştirdiler bütün yağ ve filtrelerini değiştirdiler. Frenlere baktılar ama şu an iyi durumdalar değiştirmeye gerek yok dediler. Aracı saat 12'de verdim akşam 8'de ancak alabildim :) Baya ilgilendiler herşeyi kontrol ettiler sağolsunlar. 280 lira işçilik dahil olarak ödeyip çıktım. Şu an aracımdaki 1-2 sıkıntım devam ediyor ama motordaki rahatlama benide rahatlattı. Yakıt sarfiyatım biraz daha düştü. Benzin filtresi tıkalı olduğu için motorda çekişden düşüyormuş bunu da öğrenmiş oldum :)

OnBaşı erhan_dilek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    1

rutin bakım için biraz çok gibi geldi bana 280 TL ama epeydir de araç yaptırmıyorum normalde olabilir belki zam gelmiş olabilir. aks körüğünün çok pahalı birşey olmadığını hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam. ben normalde eski 2000 model polo aracım için 6 ay öncesine kadar 120-130 TL bakım masrafı yapıyordum ama işçilik hariç sadece orj. parçaları alma masrafları bu kadar tutuyordu. işçilik hiç ödemedim o yüzden de bilmiyorum işçilik masraflarını :D

araçlarımın bakımlarını hep zamanında yada zamanından biraz daha önce yaptırırım ve bu nedenle de araçlarımda beni hiç üzmez :D mümkün olduğunda zamanında ve orj. parçalar ile yaptırırsan karşılığını da mutlaka görürsün ;)
    Erhan DİLEK
    RENAULT meg III coupe, Impressor 110 bg :thumbsup: