Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
dqw
    Yasaklı Üye kartalbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0
    0 Konusuna 0 Teşekkür Almış

Standart Anadolu yakası servis tavsiyesi ?

12 sene Seat kullandıktan sonra ilk kez renault araç kullanıyorum ve servisler konusunda pek bir bilgim yok. Aracım henüz 7000 km ama yaklaşık 1 ay sonra ilk bakımına girecek
    motorum piyasada fazla bulunmayan 1.4 TCe olduğu için özellikle kullanılacak yağ konusunda endişelerim var

konusuna hakim tavsiye edebileceğiniz yetkili servis öğrenmek isterim...

Acemi the_tecnoloji - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0

Standart Cevap: Anadolu yakası servis tavsiyesi ?

Altunizade Detay plazaya gidebilirsin on numara işçilikleri var ...
    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
    İnsanda Yok İse 'Edeb' Neylesin Medrese Mektep! Okusa Alim Olsa Yine Merkep, Yine Merkep..

Yasaklı Üye kartalbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0

günceldir...

ayrıca volkswagen grup'ta aracı bağladıkları vag veya 1551 denen bilgisayarlar vardı
    renault'da da var mı bu cihazdan ? elektronik sistem kontrollerini yapıp çeşitli değişiklikler veya versiyon yüklemeleri yapılabiliyor mu?

OnBaşı erhan_dilek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    1

elektronik araçların hepsi için servislerde benzer cihazlar mevcut diye biliyorum. o konuda sorun yaşayacağını sanmam. kartal-pendik istikametinde bir renault servisi var arkadaşımın babasının arkadaşının yeriymiş ve Dacia Duster araçlarını orda bakımlarını yaptırıyorlar ( kendilerinin de lada yetkili servisleri var ve sektörü çok iyi biliyorlar dandik yere yaptırmazlar ) oldukça da memnunlar. benim bakım zamanı geldiğinde de oraya götüreceğiz. yakınsa deneyebilirsin bence. ustaları da oldukça deneyimli insanlarmış.
    Erhan DİLEK
    RENAULT meg III coupe, Impressor 110 bg :thumbsup:

Acemi Capiton - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0

Alıntı erhan_dilek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elektronik araçların hepsi için servislerde benzer cihazlar mevcut diye biliyorum. o konuda sorun yaşayacağını sanmam. kartal-pendik istikametinde bir renault servisi var arkadaşımın babasının arkadaşının yeriymiş ve Dacia Duster araçlarını orda bakımlarını yaptırıyorlar ( kendilerinin de lada yetkili servisleri var ve sektörü çok iyi biliyorlar dandik yere yaptırmazlar ) oldukça da memnunlar. benim bakım zamanı geldiğinde de oraya götüreceğiz. yakınsa deneyebilirsin bence. ustaları da oldukça deneyimli insanlarmış.
    Tam olarak nerede ? Bende 140 bin bakımı için gideceğim iyi bir servis arıyorum kartalda oturduğum için bir gidip konuşurum en azından..

Teşekkür Et
    1

kartal köprüsü ( e-5 ) istikametinden pendik köprüsü istikametine giderken sağ tarafta kalıyor. yanlış hatırlamıyorsam adidas spor ayakkabı satan birr yer vardı hemen onun yanında. hatta benzin istasyonu da hemen yakınında. isterseniz akşam arkadaşımdan irtibat bilgilerini alırım yada akşam eve giderken tam yerine bakar akşam yazabilirim.
    Erhan DİLEK

Yüzbaşı Sümüklü Ejder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    76
    18 Konusuna 18 Teşekkür Almış

Bahsettiğiniz yatkili servisin adı Bayrak Ranault Yetkili Servisi
    Fatih - 2006 Megane 2 HB Dynamique Bej

Teşekkür Et
    0

Alıntı erhan_dilek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kartal köprüsü ( e-5 ) istikametinden pendik köprüsü istikametine giderken sağ tarafta kalıyor. yanlış hatırlamıyorsam adidas spor ayakkabı satan birr yer vardı hemen onun yanında. hatta benzin istasyonu da hemen yakınında. isterseniz akşam arkadaşımdan irtibat bilgilerini alırım yada akşam eve giderken tam yerine bakar akşam yazabilirim.
    Cuma günü akşam üstüne doğru bir göstereceğim aracı. Bakalım ne kadar masraf çıkartacaklar. Bir de kartal oto sanayide hikas fren var frenleri orda yaptırmayı düşünüyorum hep lüks araçlar geliyor. Demek ki işlerini iyi yapıyorlar ki müşterileri oluyor diye düşünüyorum. Frenleri orda yaptırsam. Motor bakımını da başka bir serviste yaptırsam biraz mantıksız mı olur yoksa gayet iyi mi olur. İlk aracım olduğu için pek bi masrafdan kaçınmadan herşeyi iyi olsun istiyorum :)

Teşekkür Et
    1

Hikas'ın sahibi Serhat. Oranın sahibidir kendisi ve işin başındadır. Birebir çok iyi tanımam ama çok çok samimi arkadaşımın arkadaşıdır. İşlerini düzgün yaptıklarını biliyorum. 10-15 gün kadar önce de orda 18'' OZ jantlarımızı bronz'a boyattırmıştık :) hatta bir hafta beklememek için Serhat'ın jantları da aynısı diye onunkilerle takasa girmiştik :)) onun boyalı jantlarını alıp bizim boyanacakları ona verip üste de fark ödemiştik :D jantların sahibi arkadaşım aşırı sabırsız bir kişi çünkü :D

motor bakımı ayrı frenler ayrı şeyler. o yüzden farklı yerlere yaptırabilirsin hiç sorun olmaz. ben de aracım sıfır olmasına rağmen motor bakımlarını yetkili serviste yapıp fren balatalarını vs.. dışarıdan yaptırmayı düşünüyorum. balatalar garantiye girecek parçalar değil nasılsa :D
    Erhan DİLEK

Teşekkür Et
    0

Araçta şu an debriyaj sorunu çıktı malesef. Cumartesi günü aracı sanayiye götüreceğim. Debriyaj balatası bitti sanırım. Vites geçişlerinde dişli sesi duyuyorum araç devirleniyor ancak hızlanmıyor gibi sorunlar var. Tahminen ne kadar masraf çıkar acaba yada işini iyi yapan uygun fiyatlı bir clio ustası varmıdır ?