ArkadasLAr Cok aciL.. Megane Classic2.0 motor 16 v kullanan varmı yakıt tüketimi nasıLdır ? uzun yool sehir içi kac kurus yakar. COk temiz bi arac dek geldi aLıcam ama Yakıt konusunda endiseliym ???
|
|
ArkadasLAr Cok aciL.. Megane Classic2.0 motor 16 v kullanan varmı yakıt tüketimi nasıLdır ? uzun yool sehir içi kac kurus yakar. COk temiz bi arac dek geldi aLıcam ama Yakıt konusunda endiseliym ???
ŞEHİR İÇİNDE ÜZECEĞİ kesin ama şehir dısı cok yakmaz 100 km 7 lt falan ama sehğir içi 10 lt bulur 100 km de
valla şehir içi on litre yakan arabam olsa hayata küserim ,iyimserlilk faln kalmaz :D hele 12,13 lt olacak inzivaya gecerim :D
megane 2 1.6 16v kullanıcısıyım sehir içi 9-9.5 lt(benzin) yakıyor. ama şehir dışı 4lt kadar yaktığını gördüm.2.0 motor sehir içi en az 10lt yakar ama sehir dışında üzmez.demem o ki araba temizse almanı tavsiye ederim 2.0 motorun keyfi bir başka. çokta üzerse lpg taktırırsın.bakarsın keyfine şimdiden hayırlı olsun.alırsan fotoları görmek isteriz.
2.0 scenic full bakımlı temiz aracım şehirçi benzinli yakıtı mevsim normallerinde : 100km : 7.8 lt dir. inanmayanlar için foto yollarım. :D şehirler arası 6.8 i görebildim.. fakat saatte 105 km/hız geçmiyorum.
şuan lpg taktırdım. yakıttan biraz daha tasarruf ederim diye. sanırım 20krş/km de göreceğimi düşünüyorum.
saygılar.
www.RenaultClubTR.com
megane 1 99 8v aracım nazar değmesin uzun yolda 18 krş yakmakta.