Toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arasındakiler gösteriliyor.
dqw
    Acemi sami22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0
    0 Konusuna 0 Teşekkür Almış

dikkat Megane II, Vites topuzu, Direksiyon Simidi, Kapı kolları çizikleri nedeni ile değişim hk.

Megane II 2004 model 1.6 aracımda, Vites topuzundaki yazılar silindi, Direksiyon Simidi dökülmeye başladı ve kapı kolları ise daha 2005 yılı gelmeden soyulmaya başlamıştı. Servisin böyle sorunlar için değişim yaptığı konusunda da bugüne kadar bilgilendirilmedik.
    İnternetten okudukça aradan 7 sene geçtikten sonra bunları eğer aracımız renault servis tarafından bütün bakımları yapıldı ise değiştirilebileceğini forum siteleri aracılığı ile öğrendik. Bunların doğruluğunu Renault.com.tr ye mail atarak öğrenmek istedim. Fakat Renault Mais Merkez'de bana durumu bildirmeyip buradaki Servisi aramışlar yada mail atmışlar ve serviste beni aradı ve aracımın 5 yaşını geçtiğini 5yaş içindeki araçların bazı kriterlerine uygun olmadığını söyleyip bana olumsuz cevap verdi.
    Forumlardan edindiğim bilgiye göre Eğer aracın tüm bakımlarının renault serviste yapıldığı taktirde bu parçaların herhangibir ücret alınmadan değiştirildiğini okuyorum.

Acaba bu sorunu benden başka yaşayan varmı ?
    Gerçekten böyle bir durum söz konusumu ?
    Mais, bazı servislere analık, bazı servislerede babalık mı yapıyor ?

Konu sami22 tarafından (17-02-2012 Saat 09:25 PM ) değiştirilmiştir.

Acemi Karaoqlan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    1
    3 Konusuna 4 Teşekkür Almış

Standart Cevap: Megane II, Vites topuzu, Direksiyon Simidi, Kapı kolları çizikleri nedeni ile değişim hk.

Öncelikler merhabalar
    bende geçen pazartesi günü servise danışmadan sizin gibi direk maise mail attım şikayetimi yazı ile dile getirdim
    3 gün sonra bulunduğum bölgenin yetkili servisinden aradılar ve aynı gün görüşmeye çağırdılar. Neden direk maise yazdınız gelseydiniz sorununuzu anlatsaydınız çözüm bulsaydık feln dediler ama %100 olumsuz cevap verilecek .
    ordaki bayana durumu anlattık soyulan kapı tutacakları ve vites topuzu hakkında mais'ten onay almak için birini aradı aradığı kişi orda yokmuş biz eve döndük geldik.
    ertesi gün kapı tutacakları için onay aldıkları vites topuzu için onay verilmediğini söyledi ve uygun bir zamanda arayıp çağıracağız dediler kapattılar.

Acemi Karaoqlan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    1
    3 Konusuna 4 Teşekkür Almış

Standart Cevap: Megane II, Vites topuzu, Direksiyon Simidi, Kapı kolları çizikleri nedeni ile değişim hk.

Bu arada aracım 2005 model şuan 45.ooo 'de ve ben aracı 35.ooo de ilk sahibinden aldım adam her sene servise götürmüş bakımları tam yaptırmış düzenli olarak.
    Oradaki bayan maisten onay almak için bunlarıda belirtti.

Acemi aslan7333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0
    0 Konusuna 0 Teşekkür Almış

Megane 2 lerin kapı tutamakları kronik sorundur,kardeşimin arabasında aynı durum vardı,tutamakları söktüm,sıcak su yardımı ile üzerindeki kaplamaları sıyırdım,sadece siyah plastik yüzey kaldı,tertemizde oldu.bu sorunun başka kalıcı çözümü yok arkadaşlar.boyatsanız yine dökülür,yenileseniz yine sıyrıklar oluşur.

Ankara İl Temsilcisi ekiraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    2
    20 Konusuna 20 Teşekkür Almış

Forumu az birşey okusaydınız, sorunuza sayısız cevap bulurdunuz.
    Emirhan KİRAZ - Ankara İl Temsilcisi
    D-Megane 2006 1.6 Sportway BRC - V-Fluence 2010 1.6 Extreme - EA-Civic 2008 1.6 Premium A/T
    RCT Ankara @ Facebook [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
    RCT Ankara @ YouTube [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]