selamlar.2011 megane 3 aracım var.onsag camın ordan bı yerden 120 km nın ustune cıkınca bıldıgınız ruzgar ıslıgını duyuyorum(barız duyuluyo)bu sorunun nedenı nedır nasıl gıderılır bılen varsa bır yardım,tesekkurer sımdıden
|
|
selamlar.2011 megane 3 aracım var.onsag camın ordan bı yerden 120 km nın ustune cıkınca bıldıgınız ruzgar ıslıgını duyuyorum(barız duyuluyo)bu sorunun nedenı nedır nasıl gıderılır bılen varsa bır yardım,tesekkurer sımdıden
Kardeşim bende TRAFFİC imi sıfır aldığımda aynı ses bendede vardı servise getirdim ve ön camın sağ üst köşesinde biryere silikon sıktılar ses kesildi..TRAFFİC lerde kronik hastalıkmış...sendede aynı sorun olabilir.
Halimiz Şarapçılardan Beter..Keyfimiz Sosyetede Yok!!..[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Cam kenarlarını ve slikonlarını kontrol ettir..
Bize He® Ye® T®aBZoNı Love U E F A :)
1 camı kotrol ettır 2 kapı içindeki fitili kontrol ettır baska da bıyerden gelmez sunroof yoksa varsa bıde sunroof kontrolu yaptır ( sunroof ıcın : ıcerı gıren hava en yakın yerden tahlıye olmak ıster oda genelde sag sol kapı esıklerı tutamaklarının ordan olur )
Bu Maskenin Altında Etten Fazlası Var Bu Maskenin Ardında Bir Fikir Var Ve Fikirlere Kurşun İşlemez
O cam fitili bi aklıma geleydi bende onu yazcaktım :):):)
Bize He® Ye® T®aBZoNı Love U E F A :)
arkadaşlarında dediği gibi açıklık vardır.. benimde sunroof arızalandı 100ü geçince ıslığa başlıyo (: hatta içerisi sıcakken 180'e kadar çıktım yavaşladıgımda içerisinin buz gibi oldugunu test ettim :D
Kapı üzerlerinde dikdörtgen şeklinde bej parçalar mevcut. Bunlar yolda rüzgarla beraber ses çıkarıyor. Benim ustam çift taraflı bantla bunları sabitlemişti. Ses kesildi. Bilginize...
oda birşeymi bende de aynı sorun vardı,
usta dedim ön camı iyi yapıştırmamışsınız göstermek için içeriden sert bir darbe bir yaptım cam düşücekti neredeyse..
kesin senin sorunun da böyle birşeydir.
2005 Clio 1.4 8V Klima LPG