Slm Arkadaşlar Clıo Sedan ARacımın Arka Stoplarını Karartmak Istıyorumda Bı kac Arkadasım KAdın Corabı Onerdı Bana SAglıklı Gelmedı Ne Yapmamı Onerırsınız..
|
|
Slm Arkadaşlar Clıo Sedan ARacımın Arka Stoplarını Karartmak Istıyorumda Bı kac Arkadasım KAdın Corabı Onerdı Bana SAglıklı Gelmedı Ne Yapmamı Onerırsınız..
www.RenaultClubTR.com
tabelacılarda transparan siyah folyo satılır onlardan al ama ben kırmızıyı öneririm daha dikkat çekici olur
HaYaTTa İkİ ŞeYe GüVeNiRiM; BiR, AyNaYa BaKTıĞıMdA GöRdÜğÜmE; iKi, eLLeRiMi GöĞe KaLdIrDıĞıMdA GöReMeDiĞiMe.."Ben Planörü Kullanana Kadar Adam Projeyi Bitirdi.Yanına Gelince Hatırlatda Öpücem Seni"
ARabam beyaz Camlarda Fılm Var Stopları Sıyah Yaparsam DAha Ilıg Ceker Dıe dusundum..
www.RenaultClubTR.com
siyah sıkıntı olur aracın beyaz sa kırmızı folyo ile kapla o zaman daha dikkat çekici olur
HaYaTTa İkİ ŞeYe GüVeNiRiM; BiR, AyNaYa BaKTıĞıMdA GöRdÜğÜmE; iKi, eLLeRiMi GöĞe KaLdIrDıĞıMdA GöReMeDiĞiMe.."Ben Planörü Kullanana Kadar Adam Projeyi Bitirdi.Yanına Gelince Hatırlatda Öpücem Seni"
Folyoyu Nasıl uygulıcam Yardımcı Olurmsun Stopu Sokmeye gerek varmı ..
www.RenaultClubTR.com
aksesuarcılardada var onlar uygulama yapıyorlar tabelacıda yapar
Karartılmış stopları polis gördüğünde direk kırıyor bilgin olsun...
![]()
...::: Game For Life :::...-[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Hayat Kızgın Boğa, Ben Kırmızı Pelerin...
Kaleyi sattım. Vezirim intihar etti. Filler isyan etti. Atları da özgür bıraktım...Piyonlardan da iş çıkmayacağına göre, şimdi Şah olduğumu düşünen varsa;''Buyursun hamlede bulunsun'' !!!
Yada stop boyasıyla yapabılırsın
ŞAMPİYON
AGA81 SCENİC
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Senin torkun kadar benım beygırım var koççum
Tmm Arkadaşlar CAydım Kırmızı Yapıcam Saolun Bılgılerınız ıcın..
www.RenaultClubTR.com