Çok şahane olmuş kazasız belasız inşallah. Bana kalırsa janta para harcama jantların güzel, değişiklik istiyorsan da mat siyaha boyatabilirsin jantları
|
|
Çok şahane olmuş kazasız belasız inşallah. Bana kalırsa janta para harcama jantların güzel, değişiklik istiyorsan da mat siyaha boyatabilirsin jantları
Emirhan KİRAZ - Ankara İl Temsilcisi
D-Megane 2006 1.6 Sportway BRC - V-Fluence 2010 1.6 Extreme - EA-Civic 2008 1.6 Premium A/T
RCT Ankara @ Facebook [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
RCT Ankara @ YouTube [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Turuncu arabayı baya değiştirm,iş güle güle kazasız belası kullan...
Renault Symbol Expression 1.4 75hp Duman Gri Konfor paketi 2010 :happy2:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
body kit'le tam olurr bu araç ! ,maşallah güzel olmuş bu arada.. :))
Dikkat ! RenaultClubTr aracıdır !
Arkadaslar tessekur ederım cumleten yakısan ve sıradısı olanı yapmaya calısıyorum daha cok.... begenılmesıne sevındım bodykit jant bana gore herturlu sart zaten siparisleri verildi...
Konu djjanti tarafından (09-01-2012 Saat 10:10 AM ) değiştirilmiştir.
Mükenmel Olmuş Gerçekten Çok Beqendim Allah Utandırmasın.
- VATAN SAĞOLSUN GERİSİ KOLAY.15 AY GELİR GEÇER BİTER OLAY.
Allah kaza vermesin merek ettim bu nasıl bir boya bilgilendirirseniz sevinirim...
Tessekur Ederim dostum... Aracin uzerindeki Boya degildir. Kaplama yaptirdim.. Beyazz renk bir ara modaydi ama herkez culaninca kizilay dagitmis gibi hissetim... bende farka gitmek icin 2012 ve ustu modeller icin renkleri arastirdim turuncu tonlari kendini gosterdigini gordum we yaptim...
Tessekur Ederim dostum... Aracin uzerindeki Boya degildir. Kaplama yaptirdim.. Beyazz renk bir ara modaydi ama herkez culaninca kizilay dagitmis gibi hissetim... bende farka gitmek icin 2012 ve ustu modeller icin renkleri arastirdim turuncu tonlari kendini gosterdigini gordum we yaptim...