Mat kırmızı folyo kaplı aracımı boyatmaya karar verdim bastık 15 inch jant aldık beyaza boyattı oydu buydu derken 1,5 ay içinde bu hale getirdik umarım beğenirsiniz :))
![]()
|
|
Mat kırmızı folyo kaplı aracımı boyatmaya karar verdim bastık 15 inch jant aldık beyaza boyattı oydu buydu derken 1,5 ay içinde bu hale getirdik umarım beğenirsiniz :))
![]()
Konu djcikot tarafından (05-02-2012 Saat 11:55 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: Boyutlandırma
41 Kere MaşaAllah..
....
Cihana Eşitti Dost Bildiklerimiz , Kenef Çukurunda Görmüşler Bizi ...
Olduğun Her Yerdeydik Amma , O Kadarda Düşürmedik Kendimizi..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ben Dağıstan hayali kuran bir Çerkez değilim,Nede kürdistan hayali Kuran Bir Kürt, veya Turan'ın Hayalinde Koşan Bir Türk,Yada Arap Milliyetciliği Yapan Bir Arap, BEN "İ'LÂ-YI KELİMETULLAH" Aşkına 3 kıtayı Hükmeden ve Dünya Tarihine Yön veren Osmanlı'nın Torunuyum...
Boyanmış çiçek olmuş maşallah
.................Gideceğiniz yere 10 dakika geç varmak, hiç varamamaktan iyidir.
Lütfen gaza basarken kendinizden önce "arabada olan ve olmayan" sevdiklerinizi düşünün...Bizim Ortamımız Daha ŞeeNNMisafirler linke tıklasın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Allah cc kaza bela vermsin Maaşallah
HaYaTTa İkİ ŞeYe GüVeNiRiM; BiR, AyNaYa BaKTıĞıMdA GöRdÜğÜmE; iKi, eLLeRiMi GöĞe KaLdIrDıĞıMdA GöReMeDiĞiMe.."Ben Planörü Kullanana Kadar Adam Projeyi Bitirdi.Yanına Gelince Hatırlatda Öpücem Seni"
resimler virüs ikazı verdi
prıvılege
tşkkler büyük halini direk ekleyemedim ama ayın aracı yarışmasına katılcaz inşallah arkadan fotoları olmadığı için bu gün yükleyemedim oraya :)
....
Cihana Eşitti Dost Bildiklerimiz , Kenef Çukurunda Görmüşler Bizi ...
Olduğun Her Yerdeydik Amma , O Kadarda Düşürmedik Kendimizi..
Ben Dağıstan hayali kuran bir Çerkez değilim,Nede kürdistan hayali Kuran Bir Kürt, veya Turan'ın Hayalinde Koşan Bir Türk,Yada Arap Milliyetciliği Yapan Bir Arap, BEN "İ'LÂ-YI KELİMETULLAH" Aşkına 3 kıtayı Hükmeden ve Dünya Tarihine Yön veren Osmanlı'nın Torunuyum...
inşallah :) yarın hallediyoruz onu çok teşekkürler :)
MaşAllah..
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
maşallah çok güzel araç kazasız belasız..
1999 RENAULT 19 RNE ALİZé & 1992 RERNAULT 12 TOROS - ŞereF B.