super olmus cok pis bakiyo :)
|
|
Eline sağlık. Güzel olmuş.
Fatih - 2006 Megane 2 HB Dynamique Bej
çok hoş olmşuş emeğine sağlık 2 sorum olucak sis lerin ne ayak :) bende istiyorum sis bilgi veririmisin bide amerikan var ile ilgili sadece sınyal ampulunumü değiştiriyolar . ?
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
***REnAuLt*** 19 EUROPA BORDO 1.4 ALİ OTO KURTARMA YOL YARDIM.5357761117/5413767153 ESKİŞEHİR
öncelikle güzel yorumlar için herkese teşekkürler :) sonra sorulara geliyim sis ler parçacı da satılıyor 30-40 tl ye bide 8000k xenon koydum içine o kadar yani :D amerikan park için çift duylu ampül aldım bir tarafını parkla birleştirdim bir tarafı da normal sinyal yani bir ampül ve lehimlik işi var
:msn_grin:HaTaLıYSaM aRaMıZDa KaLSıN :msn_grin:
***REnAuLt*** 19 EUROPA BORDO 1.4 ALİ OTO KURTARMA YOL YARDIM.5357761117/5413767153 ESKİŞEHİR
ellerine sağlık çok beğendim fakat tek olmamış ikili çok ayrı bir hava katardı
Renault megane 2 2010 RS
bende istiyorum ne kadara patladı sana bu
Tugay Zafer Büyüksoy.. volkswagen passat 2007 1.6 FSI
yap valla tavsiye ederim bakışlar değişti yaklaştıkça milletin şaşırma katsayısı artıyor :)
50 tl + el emeği bana bu kadara patladı far bir kat daha boya istiyor ama şu aralar gaz bile büyük yük bana =)
bir arkadaş daha demişti ikili yap diye ama ikili yapılmış daha önce ben farklı olsun istedim bir de fazla kalabalığı sevmiyorum böle benim daha çok hoşuma gitti
:msn_grin:HaTaLıYSaM aRaMıZDa KaLSıN :msn_grin:
bide amblemi kırmızı yada karbon folyoyla kapla cuk oturur:)
sanki bmw gidi deil aynı bmw gibi durmuş gece arkamdan senin aracı gelirken görsem bmw sanar yol verirdim :))