Herkese fırçamı atmışım ne yapmışım ben böyle...:)
|
|
ilk zamanlarda meganlara acayip merakım vardı. Sonra googleye yazdım RCT çıkmadı :D Sonra megane forum çıktı. Orda gördüm bu RCT yi . 1 hafta falan takıldım misafir olarak. Sonra üye oldum. Hatta aynı nicki RCT de görmüşler . yönetici uyardıydı . Ya orası ya burası dedi. Bende RCT len varmı ötesi dedim :D
sebebi ise : Bu site hem daha iyi , hem kalabalık , hemde tüm araçlara hitap ediyor.
Orası tek bi arabaya hitap ettiği için bıraktım :)
3589.üye
3589.üye
clıo aracım vardı ona parça arıyordum derken kaldık burda
I Love my Swift
SRdr
aracla ilgili bir sorunum vardı sahibindende okan a ulastım beni siteye ve otocıkmacısına yonlendirdi :D
sorunu daha sonra baska bir sekilde cözdük ama manayla siteye uye olduk
daha önce hiç foruma takılmadıgım için ilk 1 hafta zorlandım sadece okuyabiliyordum ve yeni konu acmayı beceremiyordum:D
665+105. üye
bende ilk broadway vardı 92 model 2008 de onu satıp şimdiki clioyu almıştım ona birkaç yedek parça araması yapıyordum google de karşıma otoçıkmacısı.com diye site geldi ERHAN kardeşimin sitesi baktım orada buranın linki var tıkladım gezindim biraz dedim iyi bir yer ve hemen üye oldum aracımla ilgili ilk bilgileride hep buradan edindim şimdide buralardayız :D
983. üye
ben taze uyeyim 1 ay önce megan hb aldım ona rs tampon bakınıyordum google amcaya sordum direk buraya yolladı beni:D yazışmalardaki samimiyeti gördüm cok hoşuma gitti uye oldum inşallah bi aksilik cıkmazsa hafta sonu samimiyetimizi aile bağimizi iyice kuvvetlendiricez güzel ortam emeğinize elinize sağlık
.................Gideceğiniz yere 10 dakika geç varmak, hiç varamamaktan iyidir.
Lütfen gaza basarken kendinizden önce "arabada olan ve olmayan" sevdiklerinizi düşünün...Bizim Ortamımız Daha ŞeeNNMisafirler linke tıklasın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Eyvallah Cemil tekrardan hoşgeldin
Mutlaka Buluşmalara gelmek şart
Burda sanal ortamda bu kadar yapabiliyoruz
Gerçek ortamda asıl kendimizi göstermemiz lazım
Bugün benzinciden 50 TL'lik vergi aldım, yanında 15 TL'lik benzini "HEDİYE" verdiler
Reno 19 1.8 RTi topluyordum hem bilgi almak hemde başka varsa örnek almak için girdim.
arabayı sipariş ettikten sonra araştırma yapıyordum öyle buldum siteyi